You are currently viewing Fedezd fel 2022 kerti és terasz dekorációs újdonságait!

Fedezd fel 2022 kerti és terasz dekorációs újdonságait!

Ideje elkezdeni a tavaszi-nyári készülődést, hogy amikor az első napsugarak megjelennek, te már a szabadtéri oázisodban pihenhess! Kíváncsi vagy, mik lesznek a trendek 2022-ben?

A Bonami.hu kertszakértőinek összeállításából kiderül, milyen stílusirányzatok és kiegészítők fogják meghatározni az idei kertszezont.

1. trend: A „kint” az új „bent”

Egyre több időt töltünk a szabad levegőn és a terasz vagy a kerti pihenőhelyek lassan a nappali kényelmével kezdenek vetekedni. A kertek és teraszok 2022-ben is ezt a trendet fogják követni.

A La Forma márka például olyan kárpitozott kerti bútorokat kínál, amelyeket rendkívül tartós külső anyagokkal ötvöznek. A kényelmes belső tér benyomását a kerti hintaszékkel, függőágyakkal, párnákákkal, kültéri szőnyegekkel és stílusos világítással érheted el.

2. trend: Használd a kertet egész évben!

A kertet ne csak nyáron használd ki! A megfelelő bútorokkal és kiegészítőkkel kora tavasztól egészen késő őszig használhatod. Szerezz be néhány olyan meleg takarót, plédet és kültéri melegítőt, amelyekkel könnyedén melegen tarthatod a helyiséget a hidegebb napokon is!

3. trend: Kültéri home-office

A világjárvány kezdete óta a home-office sokunk számára mindennapi valósággá vált. Ha már úgysem az irodában vagyunk, miért ne dolgozhatnánk közvetlenül a friss levegőn? 
Kezdetnek bőven elég lesz egy stabil asztal, egy kényelmes szék, egy megfelelő napernyő és egy kellemes hely egy árnyas fa alatt. Látni fogod, hogy a megfelelő környezetben a munka is jobban megy.

4. trend: Földes árnyalatok

A kerti bútorok és kiegészítők színpalettáját idén az időtlenséget tükröző földes árnyalatok képviselik. Barna, bézs, szürke, piros, narancssárga, sötétzöld vagy mélyvörös az ideális választás. Tetszés szerint kombinálhatod őket, mert gyönyörűen passzolnak egymáshoz.

5. trend: Városi dzsungel az erkélyen

Nem mindenkinek van saját kertje. Ha a városban élsz és hiányzik a zöld oázis, alakítsd át az erkélyt vagy a teraszt! Nem számít, ha csak kisebb fűszernövényeket ültetsz vagy az egész erkélyt dzsungellé alakítod át, a lényeg, hogy az erkélyen is a természetben érezhesd magad!

További hasznos lakberendezési tippekért, dekorációs megoldásokért és inspirációért

látogass el a Bonami.hu oldalára!

(képek: Bonami.hu)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?