You are currently viewing Tippek és ötletek: Így tedd rendbe a fürdőszobát

Tippek és ötletek: Így tedd rendbe a fürdőszobát

Még a minimalista fürdőszobákban is szükség van samponokra, szappanra, és mindenféle bőrápolási kellékre.

Hova tedd a tengernyi krémet és egyéb kozmetikumot, ha nem szeretnéd, hogy rendezetlen benyomást keltsen a fürdőszobád? Szerencsére a probléma könnyen kezelhető. A Bonami szakértőinek tippjei és egy-két apróság kell ahhoz, hogy a fürdőd egy olyan rendezett és harmonikus tér legyen, ami teret ad a test és lélek megtisztulásának.

Harmóniában

Különféle tárolók, dobozok és szappantartók segítenek rendezetté tenni a mosdót és környékét. Ha szeretnél harmóniát vinni a térbe, akkor hangold össze ezek színét a fürdőszobád berendezésével, ugyanakkor a robusztusabb fa elemeket bátran kombináld minimalista kiegészítőkkel.

Praktikusan dobozokkal

Nem zárja ki egymást az a két dolog, ha egyszerre szeretnél rendet magad körül, és elérhető közelségben tudnád a szükséges piperecikkeket. A szép fafésűket és egyéb eszközöket tedd átlátszó dobozokba, az ezerféle csomagolású kozmetikumokat pedig a legjobb, ha nem átlátszó dobozokba pakolod, így harsányságukkal nem törik meg a fürdőd egyedi stílusát.

Vízálló, tartós anyagok

A fürdőszobába a legideálisabb anyagok nedvességállók. Ha biztosra akarsz menni, válassz üvegből, kerámiából vagy fémből készült kiegészítőket. Ha hangulatosabbá akarod tenni a teret, akkor szerezz be néhány fa vagy fonott kiegészítőt – a bambusz és a rattan is ideálisak a fürdőbe. A textildobozokat könnyű lemosni, és játékosságot visznek a térbe.

Sminkes kellékekhez és ékszerekhez

A speciális kozmetikai rendszerezők segítenek rendbe tenni a smink kellékeid. Válassz minőségi műanyagból készült darabokat, amiket könnyű tisztítani, és színtartók. Az ékszerállványok pedig nemcsak praktikus kiegészítők, hanem stílusos dekorációnak is szuperek.

Minimumból a maximum

Sosincs elég hely. A kis fürdőszobákban pláne nincs. A kihúzható polccal minden négyzetcentimétert hatékonyan kihasználhatsz. Elegánsan elrejtve elférnek rajta a kozmetikumaid és a tisztítószerek is.

Gyorsan és egyszerűen

A tapadókoronggal rögzíthető Compactor polc tetszeni fog mindenkinek, aki el akarja kerülni a fúrást. A speciális öntartó rendszernek köszönhetően pár másodperc alatt rögzítheted a falhoz.

További hasznos lakberendezési tippekért, dekorációs megoldásokért és inspirációért

látogass el a Bonami.hu oldalára!

(képek: Bonami.hu)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?