You are currently viewing 3 gyönyörű piros anya verda (nem csak) Valentin-napra

3 gyönyörű piros anya verda (nem csak) Valentin-napra

Én mindig azt várom, hogy egy autót majd nem fehér, fekete, vagy szürke színben reklámoznak majd, hiszen annyi menő színt lehetne keverni, nem csak ezeket a sztenderdeket használni.

Az én első autóm is piros volt, még hozzá egy cuki kis Daewoo Kalos, ami számomra így volt tökéletes. Valentin-nap közeledtével úgy gondoltam, kiválasztok nektek három, menő, piros anya verdát, amivel biztosan kitűntök majd a megszokott színek közül.

Többen megírták már, hogy a piros autókkal sokkal több baleset történik, és valószínűleg ez az egyik indok, amiért kevesen választják őket. Emellett a szürke, a fehér és a fekete autókat sokkal könnyebb eladni, viszont van egy autómárka, amit kifejezetten pirosban keresnek, ez pedig a Ferrari. Nos, azért megnézném, hogy egy babakocsit hogy erőltetnek be a Ferrari F40-be, vagy hogy visznek vele véghez egy havi bevásárlást. Ne térjünk el a tárgytól, jöjjön az általam választott 3 piros autó!

Toyota Corolla Hatchback

A Combi kivitelű Toyota Corolla elsőre nem tűnik extravagánsnak, inkább a stílusos és takarékos jelzővel illetik.

Én egy 1,8 literes hybrid változatot választottam belőle, de elérhető nagyobb, 2,0 literes kivitelben is. Szomorúan konstatáltam, hogy mindhárom, általam választott autó nem kapható pirosban, csak extra felszereltségként választhatom ki a számomra most oly fontos színt.

Ha eltekintünk ettől, a Toyota Corolla egy nagyon jól felszerelt kis kocsi. Első-hátsó parkolássegítő szenzorok, tolatókamera, indításgátló, holttér figyelő, hegymenet asszisztens, guminyomás-figyelmeztető segíti a közlekedésünket. A kényelmünkért a központizár, a gyermekbiztonság, a fűtött kormánykerék, az elülső-hátulsó palacktartó, és az elülső-hátulsó pohártartók felelnek. Az ISOFIX-et már meg sem említem, hiszen szinte alapfelszereltségnek minősül az új autóknál, aminek mi anyák nagyon örülünk.

Hozzáadtam tehát a konfigurált autóhoz az érzéki vörös megjelenést, és így összesen 10.670.000 Ft-ot kéne otthagynom a kereskedésben. Nem olcsó, de tényleg nagyon jól felszerelt!

Kia e-Soul

Emlékszem, amikor először láttam a Kia Soult, nagyon megmosolyogtam, hiszen olyan kis kocka az egész autó. Aztán akárhányszor újra láttam, mindig egyre jobban megbarátkoztam vele, azonban magamnak nem igazán tudtam volna elképzelni. A Kia kihozta az elektromos változatát, kicsit csiszoltak a kocka kinézeten, és bevallom, ez a verzió már nekem is sokkal szimpatikusabb.

A City Star felszereltséget választottam 100 kW-s motorral, amely 277 km-t képes egy töltéssel elmenni. A belsejében négy irányban állítható és fűthető szervokormány, 6 légzsák, ISOFIX csatlakozó, automata légkondicionáló, 60:40 arányban dönthető hátsó ülések, és E-Call vészhelyzeti segélyhívó rendszer található, ami igazán kecsegtető.

A cikk folytatásáért kattints ide >>>

JRR
AnyaVerda

(képek forrása: Toyota:  gatorlandtoyota.com; Kia:  netherlandsnewslive.com; Mercedes:  carwow.co.uk)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?