You are currently viewing Elszaladt velem a ló – Ilyen a Toyota Highlander

Elszaladt velem a ló – Ilyen a Toyota Highlander

Valamelyik nap hallgattam a rádiót, és éppen egy új Toyotát reklámoztak úgy, mint a tökéletes családi autót, ami ráadásul hibrid. Megnéztem hát, mi az, amitől annyira különleges a Toyota Highlander.

Be kell valljam, életemben nem hallottam még a modell nevét, pedig azért dolgoztam egy-két, autókkal kapcsolatos helyen. A Toyota Highlander egy hétüléses SUV, amit kényelmesnek, stílusosnak, és tágasnak írnak le. Egész kis csinos jármű, ahhoz képest, hogy hétüléses, nincs nagyon bumfordi krumpli formája, főleg, ha olyan színt választunk, ami még csak nem is emlékeztet bennünket a mesés szénhidrátforrásra. Még mielőtt teljesen elkanyarodnék a témától, meg kell, hogy jegyezzem, tényleg igazán sokoldalú, és kiváló anya verdának a legnagyobb Toyota Hibrid, főleg 3-4 gyermekkel rendelkező családoknak ajánlanám.

Nagynak egészen biztosan nagy. Ha mind a hét ülés használva van, akkor is még marad 322 liternyi hely a csomagoknak, ami jó, viszont, ha 5 gyerekkel indulunk útnak, akkor valószínűleg kevés lesz. Ha csak 5 ülést használunk belőle, akkor 865 literesre nő a csomagtér, ami jobban is hangzik rögtön. Azt már le se merem írni, hogy ha még két ülést előre hajtunk, 1909 liternyi helyünk lesz, így egy kisebb mozgó házibulit is tarthatunk benne.

Kiválasztottam a legalapabb felszereltségű járműt a konfigurátorban, amit a Comfort megnevezés takar. Csak hibrid motorral és 4×4-es automata váltóval kérhető, és amint a színekhez érnék, rögtön látom, hogy 16.700.000 Ft-ról (nem kevés már ez sem!) 17 millió forint fölé ugrik az összeg. A gyöngyfehér külsőért 150 ezret számol fel a konfigurátor, míg az általam még ki sem választott könnyűfém keréktárcsáért 327.900 Ft-ot. Tudom, hogy a konfigurátorok néha rosszalkodnak, de azért hadd válasszak már én azt, amit szeretnék.

A felszereltsége azért kárpótol, tényleg nagyon sok minden van benne.

A cikk folytatásáért kattints ide >>>

JRR
AnyaVerda

(kép forrása: autoblog.com)

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Mi az, amit érdemes tudni abroncsvásárlás előtt?

3 gyönyörű piros anya verda (nem csak) Valentin-napra

Ezek lettek idén az Év Női Autói

 

Vélemény, hozzászólás?