Elengedhetetlen alapfelszereltség egy anyaverdában. Tudod mi az?

Egy jól felszerelt autó kincset ér, és persze jó sokba is kerül. Ez a cikksorozat azokat a kiegészítőket veszi górcső alá, amik nem azt mondom, hogy elengedhetetlenek, de nagyon megkönnyítik az ember életét.

Kezdjük a legalapvetőbb és legegyszerűbb felszereltséggel, aminek szerintem már minden autóban meg kéne jelennie, még akkor is, ha lehetetlen a kialakítása. Ez pedig nem más, mint a pohártartó.

Amikor megkérdezel anyukákat arról, hogy mi az, ami segít nekik túlélni a napot, valószínűleg a kávét fogják elsőként említeni, vagy a teát, de egy rosszalvó gyerek mellett még az az anyuka is rászokik a kávéra, aki teljességgel ellene volt. Mivel állandó mozgásban vagyunk, bölcsibe/oviba/suliba visszük a srácokat, aztán be a munkahelyre, aztán haza, különóra, bevásárlás, az életünk jelentős hányadát a kocsiban töltjük, és a reggeli/délutáni kávénkat is nagy valószínűséggel ott fogyasztjuk el.

Na már most, ha nincs pohártartó, ez a művelet kb. kivitelezhetetlen. Persze, megállhatunk a kávézóba vagy a benzinkúton egy jó feketéért, esetleg elfogyaszthatjuk otthon, csendben, nyugalomban a kávénkat, de ennek az esélye szinte a lehetetlennel egyenlő (kivétel erősíti a szabályt!).

Egy jó anyaverdába tehát alapfelszereltség a pohártartó.

Ha lehet legyen dupla, de ha már egy darab van, annak is nagyon tudunk örülni.
Csak véletlenszerűen rászűrtem a Google-ban pár autóra, és 5-ből 4-ben szerencsére a legkisebb felszereltségnél is fellelhető volt a pohártartó (volt, ahol hátul is, így utasként is élvezhetjük a szívmelengető italunkat).

A cikk folytatásáért kattints ide >>>

JRR
AnyaVerda

(képek forrása: pexels.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.