You are currently viewing Elengedhetetlen alapfelszereltség egy anyaverdában. Tudod mi az?

Elengedhetetlen alapfelszereltség egy anyaverdában. Tudod mi az?

Egy jól felszerelt autó kincset ér, és persze jó sokba is kerül. Ez a cikksorozat azokat a kiegészítőket veszi górcső alá, amik nem azt mondom, hogy elengedhetetlenek, de nagyon megkönnyítik az ember életét.

Kezdjük a legalapvetőbb és legegyszerűbb felszereltséggel, aminek szerintem már minden autóban meg kéne jelennie, még akkor is, ha lehetetlen a kialakítása. Ez pedig nem más, mint a pohártartó.

Amikor megkérdezel anyukákat arról, hogy mi az, ami segít nekik túlélni a napot, valószínűleg a kávét fogják elsőként említeni, vagy a teát, de egy rosszalvó gyerek mellett még az az anyuka is rászokik a kávéra, aki teljességgel ellene volt. Mivel állandó mozgásban vagyunk, bölcsibe/oviba/suliba visszük a srácokat, aztán be a munkahelyre, aztán haza, különóra, bevásárlás, az életünk jelentős hányadát a kocsiban töltjük, és a reggeli/délutáni kávénkat is nagy valószínűséggel ott fogyasztjuk el.

Na már most, ha nincs pohártartó, ez a művelet kb. kivitelezhetetlen. Persze, megállhatunk a kávézóba vagy a benzinkúton egy jó feketéért, esetleg elfogyaszthatjuk otthon, csendben, nyugalomban a kávénkat, de ennek az esélye szinte a lehetetlennel egyenlő (kivétel erősíti a szabályt!).

Egy jó anyaverdába tehát alapfelszereltség a pohártartó.

Ha lehet legyen dupla, de ha már egy darab van, annak is nagyon tudunk örülni.
Csak véletlenszerűen rászűrtem a Google-ban pár autóra, és 5-ből 4-ben szerencsére a legkisebb felszereltségnél is fellelhető volt a pohártartó (volt, ahol hátul is, így utasként is élvezhetjük a szívmelengető italunkat).

A cikk folytatásáért kattints ide >>>

JRR
AnyaVerda

(képek forrása: pexels.com)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?