You are currently viewing Jól meghízott ez a nagymacska – ilyen az új Ford Puma

Jól meghízott ez a nagymacska – ilyen az új Ford Puma

Először, amikor a TV-ben láttam az új Ford Puma reklámját, nem ismertem fel. Az én fejemben a Ford Puma egy sportos, menő autó volt, amit azok használtak, akik kicsit fel akartak vágni a többi ember előtt. Most pedig ez a „kis” Puma meghízott, olyan lett, mint aki gyorséttermi kaját evett volna pár hónapon keresztül.

A fenti gondolatról pedig ez a videó jutott eszembe:
https://www.youtube.com/watch/8lOhvS-xyrA

Na, de kanyarodjunk vissza ehhez a kis csinos Pumához, mert attól függetlenül, hogy más alakot öltött, még nagyon jól néz ki, és rendkívül praktikus, igazi családi autó.

Ez miben nyilvánul meg?

  • Kényelmesen pakolható csomagtérrel rendelkezik, ami alatt plusz 80 liternyi tárolóegység rejtőzik.
    Így akár 115 cm-es tárgyakat is könnyen szállíthatunk vele, minden átalakítás nélkül, valamint ebbe a Megaboxba könnyen pakolhatjuk a gyerek sáros cipőit egy hosszú túra után.
  • A hátsó ülések 60:40 arányban dönthetőek, így, ha bevásároltunk az IKEA-ban, akkor nem kell plusz kocsit bérelnünk a bútorok szállításához.
  • A csomagtartó polc nincs a második üléssorhoz rögzítve. Nem is értem, hogy ezt eddig miért nem alkalmazta a többi autógyártó, hiszen ezzel ismét könnyebbséget érnek el a nagyobb
    dobozok pakolásában.
  • Extraként a felszereltséghez adható a kézhasználat nélkül működtethető csomagtérajtó, ami minden anyuka barátja. Egyik kézben a gyerek, másik kézben a szatyrok, több kezünk nincs
    már, hogy még a csomagtartót is kinyissuk!

Ilyen volt, ilyen lett:

A cikk folytatásáért kattints ide >>>

JRR
AnyaVerda

(képek forrása: autocar.co.ukcarthrottle.com (1), autoexpress.co.uk (2))

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?