You are currently viewing 5 tantra-tipp, ami garantáltan felpezsdíti a tested szex előtt

5 tantra-tipp, ami garantáltan felpezsdíti a tested szex előtt

A mai modern társadalomban nagyon sok ember él csak a fejében, a testétől, azaz valódi szexualitásától elszakadva.

Az állandó rohanás és a „teendőlisták” társadalmában élünk. A legtöbb ember úgy éli a mindennapjait, hogy telezsúfolja azokat feladatokkal, kötelezettségekkel, találkozókkal aztán csodálkozik, hogy nem érzi a vágyat magában.

Legtöbben csak robotpilótaként lézengenek csak és ugyanúgy viselkednek az ágyban is, mintha a szeretkezés is csak egy újabb feladat lenne, egy a listáról, amit kipipálhatnak, amit teljesítettek aznapra. Aztán nem értik, miért nem boldogok, miért nem elégedettek? Azon kapják magukat, hogy másfelé tekingetnek, hátha arra jobb lesz.

De az egyetlen igazi áttörést, belülről érheted el, mikor megállsz és megnyitod a szíved.

Gyere velem most egy tantrikus kezdő utazásra!

Ahol felfedezheted a tested igazi elfogadását, szeretetét és kiteljesedésének első lépéseit.

Egy utazásra hívlak, ahol megtanítom, hogyan válj tudatosabbá testileg, hogyan csillapítsd le a gondolataidat és maradj jelen a testedben.

Hogyan emeld fel a tested szexuális energetikai rezgéseit, és tanuld meg elfogadni, szeretni és ápolni igazi énedet, azaz a szexuális lényed, aki a testedben lakozik.

Mert testünk a lelkünk temploma. Pontosan megmutatja, mire van szüksége(d) ahhoz, hogy optimális egészségi állapotban, bőségben élj, ne csak a lézengj.

Meg kell tanulnod, hallgatni rá. A testeddel való aktív kommunikáció és figyelem növeli önmagad és a világ felé való tudatosságod. Érzékenyebbé, érzékibbé és sokkal alázatosabbá válsz majd a saját és mások szükségletei iránt.

Ennek a tantrikus tudatossági állapotnak az elérése segít a jelenben élni, a jövő vagy a múlt helyett. Ha jelen vagy, figyelsz a tested reakciójára, vágyaidra, szenvedélyeidre, akkor megérted a tested igazi igényeit. Energetikai rezgésed megemelkedik, és úgy érzed majd, hogy végre igazán élsz.

A Tantra megtanít arra, hogy áramlásba kerülj a tested igényeivel.

Használd a légzés, hang, mozgást és ezáltal felébreszd az érzékelésed önmagadban és a világ felé.

Fogadd el testedet minden hibáddal együtt. Lásd a szépséget belül és kívül. Érzékeid felébredése segít egy sokkal mélyebb és bensőségesebb szinten kapcsolódni.

Íme az 5 legjobb tantrikus tippem, hogy magasabb energiába kerülj szeretkezés előtt:

1.Lassíts le!

Pihenhetsz, és elengedheted a minden napok gondját és szorongását. Nem kell rohanni, sehova vagy semmit sem tenni. Egyáltalán nem kell gondolkodni. Csak ülj le, hunyd le a szemed, lélegezz és lassítsd le az elméd.

Ülj le a tükör elé vagy fordulj a partnereddel szembe. Vegyétek fel a szemkontaktust. Nézz a szemébe pár percig, ne nézz el, csak engedd, hogy a szemeden keresztül elkezdd érezni az összeolvadást a pároddal. Érezd, hogy megnyílik a lelked, érzéseid és érzékelésed.

Kezdd el érezni az energiai áramlást magadban és a testetek közt. Engedd, hogy a partnered is meglássa önmagát benned.

2.Lélegezz mélyeket!

Vegyél mély levegőt az orrodon keresztül. Tartsd bent egy másodpercig, majd fújd ki a levegőt a szádon át. Adj ki egy „Ahhh” hangot, ha jól esik.

Az „Ahhh” hangja a tantrikus rituálékban a szívmegnyitás, elengedés és megkönnyebbülés hangja. Ez segít elérni a jelen pillanatot, és megnyitni a szívedet.

Üljetek le egymással szemben. Vegyél tíz mély lélegzetet a korábban leírtak szerint. Ha nemkívánatos gondolatok jönnek, csak vedd észre őket. Ne ítéld el őket, csak engedd el őket úgy, ahogy megérkeztek.

Koncentrálj a légzésedre. Addig folytasd, amíg nem érzed, hogy jelen vagy és teljesen ellazulsz.

Szinkronizáld a lélegzeted a partnereddel. Ez a módszer segít abban, hogy mindketten jobban megérkezzetek az itt és mostba, hogy összekapcsolódjatok. Hogy egy egészen új mélységben még jobban megismerjétek egymást, és hálával és szeretettel töltődjetek egymás energetikájából.

3.Tegyél fel valamilyen buja és érzéki zenét!

A zenének gyógyító tulajdonsága van. Válassz egy dalt vagy CD-t, amely mindkettőtöknek tetszik. Ha lazító vagy meditatív zenét hallgattok, az elmétek felébredhet. Egy rövid, vezetett vizualizációt vagy meditációt is végezhettek együtt, ahol elkalandoztok.

Kövesd a zene hullámait, és képzeld el, hogy kedvenc helyeden vagy, meztelenül, partnered szőlővel etet, és a tested simogatja a szél. Hagyd, hogy az elméd elkalandozzon az érzékiségedről; a vágyak vezessenek. Béke, szeretet és bujaság vezéreljen végig, ahogy a zene üteme vezet titeket.

4.Mozgasd a tested körkörösen!

A tested mozgatása felrázza a letapadt energiákat. Ez lehet táncolás, ölelés, érintés.

Flörtöljetek egymással. Teremts játékos, érzéki, izgalmas teret. Véletlenül érintsd meg a másik karját, majd húzd el a kezedet, majd érintsd meg újra. Ez izgalmat, vágyakozást hoz a fizikai kapcsolódás kibontakozásába.

Felállhattok, vagy ülve elkezdhettek táncolni egymás testén. Adj teret, vagy tartsd szorosan a másikat. Érezd a másik lüktetését és szexuális izgalmát, de még ne lépjetek a tettek mezejére, csak játszadozzatok, csak csábítsatok.

Kezdjétek el felfedezni az áramló férfi és női energiákat és a vágyakozást a másik érintésére, bőrének tapintására.

Légy tudatában annak, hogy partnered érintése milyen érzéseket kelt benned. Hogy szeretnéd, hogy lágyabban érintsen meg, vagy erősebben ragadjon meg?

Beszélj vele szavakkal és a testeddel. Nem szégyen kérni és követni a vágyaidat. Ez több intimitást és mélységet hoz a rituáléba.

5.Masszírozz!

Ha partnered testét tetőtől a lábujjig végig simogatod, az ellazulásra és szexuális ébredésre ösztönzi őt. Fizikailag, érzelmileg és energetikailag eggyé válhattok.

Ezt az érzést fokozva végezhetsz részleges vagy teljes testmasszázst is, ahogy jólesik.

Melegítsd fel a kezedet, és oszlass el meleg olajat partnered mellkasán körkörösen. Bátorítsd mély légzésre és hagyd, hogy az ösztöneid vezessék a kezedet.

Figyeld a test rezdüléseit. Váltogasd az érintések intezitását a lassútól a gyorsabb érintésekig, a teljes kéztől az ujjbegyekkel való gyenge érintésig.

Használhatod az egész testet vagy bármilyen érzéki kiegészítőt, mint például tollat, selyemsálat vagy akár karmokat – csak a fantáziád szab határt.

A jól elvégzett Yoni vagy Lingam masszázs, amelyet tantra masszázsnak is neveznek, alkalmas a női és férfi energiák felébresztésére. Újralendülő érzéki élmény megteremtése, ahol megtanulhatsz elvárás nélkül adni és kapni.

Befejezheted egy intim masszázzsal, vagy közösüléssel is folytathatjátok.

Ne feledd, hogy az „energetikus” szex már abban a pillanatban elkezdődött,

amikor leültetek és egymás szemébe néztetek!

Kövesd mind az öt tantrikus rituális lépést, hogy felébredtebb szexuális életet élj. Ébreszd fel a gyönyörű istent/istennőt testedben és lelkedben. A tantra megtanít a fejedből a testedbe jutni. Ha megtanulod uralni a testedet, az megemeli az energetikai rezgésedet, az érzékiséget, és növeli az élvezet szintjét.

Ha ezt a néhány lépést meggyakoroltad, hosszan tartó orgazmusban lehet részed – nem csak másodpercekre – órákig, a szokásos oldó-fáradtság hatás nélkül.

Képes leszel hitelesebb, kiteljesedő életet élni, és a megfelelő embereket és partnereket vonzani az életedbe. Vagy meglévő partnereddel olyan szintre jutni a szexualitásban, amiről álmodni sem mertél.

Tanuld újra a korábbi szexuális elnyomó magatartásformákat, és térj vissza valódi énedhez a tantrával!

Szeretettel,
Holovitz Alexandra
sex coach & tantra tréner

(képek: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?