You are currently viewing Azért születtél, hogy boldog légy!

Azért születtél, hogy boldog légy!

Olyan sokan bukdácsolnak az életben annak ellenére, hogy azt érzik, ők mindent megtettek. Felhívták az ügynökséget, korán felkeltek és elmentek edzeni, mától elhagyták a cukros péksüteményt reggelire…

De az ügynökség nem vette fel a telefont, az edzőterem zárva volt, és a nap végére a mérleg is ugyanannyit mutatott, mint tegnap. És akkor ennyivel le is tudták a dolgot:

„Kész, feladom, nekem semmi sem sikerül!”

Ismerős a helyzet?

De mégis mi az, ami nem sikerül? Mit adsz fel? Az egyszeri próbálkozást?

Azért nem megy a munkakeresés mert valaki nem vette fel a telefont? Egyszer? Az edzőterem zárva volt? Egyszer? Azért adod fel a diétádat mert 24 órán belül nem mozdul a mérleg nyelve attól, hogy egyszer nemet mondtál a cukros reggelidre? Egyszer?

Nincs mit feladnod, mert még bele se melegedtél a munkába! Nem kötelezted el magad 100%-osan.

A siker nem egy éjszaka történik, folyamatos fókuszt, kitartást, hitet, MEGGYŐZŐDÉST igényel. Azt az állapotot, amikor tűpontossággal meg tudod határozni mi is a célod és kristály tisztán látod merre tartasz és milyen munka szükségeltetik részedről a vágyott siker eléréséhez. Tisztában vagy kik állnak melletted, és kik azok, akik csupán visszatartanak bajszuk alatt motyogva a régről hozott dogmát: Neked ez úgyse megy… Nem vagy elég… Minek változtatni…

Engedd el ezeket a hangokat, ezeket a képtelen gondolatokat. Végtelen lehetőségekkel születtél erre a Földre, azért vagy itt, hogy a legjobbat hozd ki magadból.

Azért vagy itt, hogy BOLDOG légy.

Amint ezt megérted, varázslatos dolgok, lehetőségek kezdenek nyiladozni az életedben.

Csak te számítasz és az, amiben szentül hiszel. Sőt, nem is csak hiszed, hanem TUDOD is.

Ne hallgass másra, ne hidd el, hogy neked nem lehetnek álmaid, céljaid, vágyaid. Ne hidd el, hogy neked ne sikerülhetne. Ne hidd el, hogy nem vagy elég.

Elég vagy!

Jó vagy!

Készen állsz!

Az első lépést viszont neked kell megtenned. Lépj, és az Univerzum töretlen lelkesedéssel támogat majd.

Azért születtél, hogy boldog légy!

Starmind 

(kezdőkép: Unsplash)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?