You are currently viewing Besétált a tökéletes az életembe, majd egy jött egy üzenet…

Besétált a tökéletes az életembe, majd egy jött egy üzenet…

Egy nap, amikor már úgy érzed, hogy téged már nem talál meg a szerelem…

…, akkor a királylány megálmodja a tökéletes királyfit. Persze ezen mindenki jót nevet, a királylány vállat vonva mosolyog és biztos magában, hogy besétál az életébe a tökéletes, aki minden pontnak megfelel.

Egy szombat reggelen így is történt, besétált a tökéletes és ezzel egy hullámvasútra ültünk fel.

Pont olyan volt, mint amiről minden királylány álmodna.

Egy főnyeremény, persze a tökéletes is, hibákkal érkezik, de ez nem érdekelt. Tudtam, hogy ebből a mesebeli világból a valóságba fog átrepülni a hullámvasút.

El tudunk hinni dolgokat, amikor már sokszor csalódunk.

Én el is hittem, hogy ez nem csak egy megálmodott mese lesz. Beleszerettem a törődésbe, a szép szavakba, a hitegetésbe és abba, hogy ez nem mese lesz és a hullámvasút ezzel fel is ért a tetejére.

De jött az üzenet, hogy…

“Van így értelme?”

Amikor abban a hitben élsz, hogy besétált a tökéletes az életedbe annyi rossz dolog után, akkor egy ilyen üzenet után csak ülsz a telefonod felett és nem érted, mi történt.

De ami ekkora hévvel lángol fel, az hamar el is alszik. Ezzel el is indult a hullámvasút lefele, de mindig van egy pont amikor lelassul, bennem ismét égni kezdett a remény lángja és gondoltam az idő majd segít hisz mindenkinek vannak hibái csak össze kell csiszolódni. De nem segített…és a válasz káosz volt, pont úgy mint a történetünk.

Megtanultam,
ha valaki számára tényleg fontosak vagyunk,
akkor talál rá módot, hogy életed része legyen…

Minden más csak üres kifogás.

Nita

(kezdőkép: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?