You are currently viewing Bízz magadban és teljesülhet az álmod!

Bízz magadban és teljesülhet az álmod!

36 éves vagyok. Feleség. Anya. Emellett pedig Nő, Ember, aki még mindig mer álmodni. Tele kétséggel, félelemmel, bizonytalansággal, önbizalomhiánnyal. 

Egész eddigi életemben kézenfogva kísért a ZENE. Ott volt velem gyerekkoromban, lázadó kamaszként, szerelmi bánatomban vígaszt nyújtott, átmulatott éjjeleken elkísért, magányomban, örömittas pillanatokban, dühömben, útkeresésemben mindig jelen volt.

És akkor váratlanul szembejön valami… egy lehetőség. Amiről kislánykorom óta álmodozom…közönség előtt énekelhetek. 

Nem vágytam tehetségkutatókba, sem nagyszínpadra, felhajtásra, csakis arra, hogy dallamokon keresztül adhassák át csodás érzéseket, hangulatokat másoknak. Rendkívüli energiákat szabadít fel, amivel feltölthetem a körülöttem lévőket.

Félénken álltam a kihívás előtt, rettegtem a kudarctól. Sokszor majdnem megfutamodtam. De mikor annyian hittek bennem, támogattak, kezdtem elhinni, hogy igaz lehet.

Egy csodás barátom mondta, hogy „bízz magadban, akkor bármit elérhetsz”

És ha nem is lesz soha nagyszínpad, sem vörös szőnyeg, nagy hírnév, nekem mégis a világot jelenti, mikor valóra válthatom az álmaimat.

A csodák pillanatokban, döntésekben rejlenek, mikor képesek vagyunk felnőttként is álmodni, hinni, bízni magunkban, tenni érte, és bátran odaállni a kínálkozó lehetőség elé, hogy kitárt szárnyakkal repüljünk az álmaink felé.

Csodás érzés, mikor a kislányom büszkén néz fel rám.

Megmutathatom neki, hogy teljes odaadással, szorgalommal, nyitott szívvel valóra tudjuk váltani az álmainkat és képesek vagyunk repülni!

Mindig merj álmodni, hinni magadban és fogadd el a szárnyakat…

Rizzo

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?