You are currently viewing Döntsd el már végre, mit akarsz!

Döntsd el már végre, mit akarsz!

Lázasan készülődött. Kétségek gyötörték, mert tudta, hogy a férfi is ott lesz a bálban. Nagyon szerette volna látni, de nem tudta, hogy milyen érzéseket vált majd ki belőle, ha látja ahogyan más lányoknak szenteli a figyelmét.

Haját egyenesre vasalta, szemeit erős feketével húzta ki, ajkaira legélénkebb vörös rúzsát kente. Eldöntötte. Ma éjjel vagy végleg szakít a férfival, vagy végre összejönnek.

Magas sarkúba bújtatott lábait kényszerítenie kellett, hogy elhagyja a házat. Bár megivott némi folyékony bátorságot, mégsem érezte magát teljesen felkészültnek.

Félve lépkedett a teremhez, már távolról hallotta a bentről kiszűrődő kellemes, csípőringató zenét, a tömeg zaját. Tenyere izzadni kezdett.

Találkozott barátaival, velük lépett be a terembe, mégsem nyújtott közelségük megnyugvást. Szeme kétségbeesetten kutatta a férfit a tömegben.

Ahogy meglátta földbe gyökerezett a lába.

Egyszerűen nem bírta elszakítani pillantását róla.

Olyan férfias és elegáns volt, szürke inget viselt, fekete nadrággal, frissen borotvált arcán ajkai pimasz vigyort húztak, szemei boldogan csillogtak. Féltékeny volt a pohár peremére, mert az megérinthette azokat az ajkakat, féltékeny volt minden emberre, aki beszélhetett vele és a lányokra, akiket felkért táncolni.

A lány próbálta jól érezni magát. Rendesen adott inni magának, a tánctéren vonaglott, jött-ment a teraszra cigarettázni. De fél szemmel mindig őt nézte. És mindig belehalt, amikor látta, hogy a férfi nem törődik vele.

Ekkor döntött úgy, hogy lezárja magában ezeket az érzéseket és végleg hátat fordít nekik és a férfinak. Épp rágyújtani készült, mikor a semmiből a férfi állt előtte. Teljesen elbűvölte, de szavainak nem tudott megálljt parancsolni, ahhoz túl sok alkoholt vitt be szervezetébe.

Nézte azokat a zöld szemeket és akkor tudatosult benne, szereti.

Mindennél jobban szereti.

Hiába minden, a sok férfi az életében, a sok csalódás és szenvedés, a sok hazugság, nem tud megválni tőle. Ahhoz túlságosan is szereti. Hiába minden lázadása, nem képes becsapni sem az érzéseit, sem önmagát.

Szerelmes volt….

M.

(kezdőkép: Unsplash)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?