Egy nő sok mindent elvisel, de nem tűr el mindent

Kedves Férfiak, kik úgy gondoljátok a párotok, a feleségetek, a szerelmetek a ti személyi bokszzsákotok, engedjétek meg, hogy felvilágosítsalak titeket: rosszul hiszitek!

Sokféleképpen meg lehet minket bántani… Sok mindent megbocsájtunk, de soha sem felejtünk!

Egy igazi nő bizalmát olyan nehéz elnyerni, mintha egy farkaséhes oroszlánt próbálnál megsimogatni. És olyan könnyű elveszíteni, mint a nagymacska vacsorájává válni…

Kedves férfi, ki az életben egy újabb leckét tanítottál nekem: megbántottál… sokszor… újra és újra. Én megbocsájtottam, majd te újra bántottál, de már nem csak szavakkal…

Hogy vonhatsz ezek után kérdőre, a (volt) kapcsolatunk jövőjét illetően? Miért gondolod azt, hogy neked bármit szabad, csak azért mert az erősebbik nemhez tartozol? Miért gondolod úgy, hogy minden megbocsájtható? És miért vagy felháborodva, ha mégsem így van?

Sajnálom, hogy nem voltam elég neked… Sajnálom, hogy nem tiszteltél és becsültél eléggé ahhoz, hogy megtarts. Sajnálom, hogy nem éreztem magam nőnek melletted.

De tudod mit? Én ezt is megbocsájtom, csak kérlek tűnj el végre az életemből! Nincs rád szükségem!

Egy szál hervadt virág voltál a csokor kellős középen. Kávézacc a pohár alján. Ananász a pizzán. Egy WC guriga… Hogy mi a közös bennük? Jöjj rá kérlek magad!

Kedves jövendőbeli Férfi, ki társul választasz magad mellé: nem vagyok tökéletes. Hibázom. Sokszor… Többször mint azt te gondolnád. De nő vagyok.

Egy érző, lélegző emberi lény, ki a figyelmességen és a szereteten kívül mást nem igényel.

Túl egyszerű, ugye? Pedig ez az igazság! Sokszor lesznek nézeteltéréseink. Párszor a pokolba kívánsz majd…

De ha Nőnek érezhetem magam melletted, sokáig együtt leszünk!

Vivi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük