Egyetlen mondat,ami minden nehézségen átsegít

Van egy mondat. Amibe kapaszkodom. Ami erőt ad. Ami életem minden fontosabb eseményénél jelen volt és jelen van a mai napig.

Igazi erejét és jelentését akkor értettem meg, amikor államvizsgázni mentem. Bevallom, nem keveset szenvedtem a jogi tudásanyag elsajátításával. Hiába tanultam, bizonytalan voltam. Nem hittem abban, hogy sikerülhet. És persze, mindenki tudja, hogy vannak tételek, amik jobban mennek, míg mások valahogy nem akarnak megragadni a fejünkben.

Mivel gyerekkorom óta hiszek egy felsőbb erőben – Istenben, de univerzális szeretetnek is nevezhetjük, vagy bármi másnak – a lényegén nem változtat – ezért már a tanuláskor is segítségül hívtam az angyalokat és Istent. Vizsga előtt előszeretettel alkalmaztam a legősibb orákulumot: a jóslás módszerét. Az angyalkártyáim mindig megnyugtattak: ne aggódjak, minden rendben lesz, a színfalak mögött már minden elrendezve, a vizsgám sikerrel zárul.

Az első vizsgára minden tételt kidolgoztam, többször felmondtam. Hogy félelmemet a sikertelenségtől legyőzzem, az erőt adó mondathoz nyúltam:

A folytatásért kattints ide >>>

(forrás: Sándor Judit – Angyalmentor – Jóportál)

(kezdőkép: Unsplash)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük