You are currently viewing Egyetlen mondat,ami minden nehézségen átsegít

Egyetlen mondat,ami minden nehézségen átsegít

Van egy mondat. Amibe kapaszkodom. Ami erőt ad. Ami életem minden fontosabb eseményénél jelen volt és jelen van a mai napig.

Igazi erejét és jelentését akkor értettem meg, amikor államvizsgázni mentem. Bevallom, nem keveset szenvedtem a jogi tudásanyag elsajátításával. Hiába tanultam, bizonytalan voltam. Nem hittem abban, hogy sikerülhet. És persze, mindenki tudja, hogy vannak tételek, amik jobban mennek, míg mások valahogy nem akarnak megragadni a fejünkben.

Mivel gyerekkorom óta hiszek egy felsőbb erőben – Istenben, de univerzális szeretetnek is nevezhetjük, vagy bármi másnak – a lényegén nem változtat – ezért már a tanuláskor is segítségül hívtam az angyalokat és Istent. Vizsga előtt előszeretettel alkalmaztam a legősibb orákulumot: a jóslás módszerét. Az angyalkártyáim mindig megnyugtattak: ne aggódjak, minden rendben lesz, a színfalak mögött már minden elrendezve, a vizsgám sikerrel zárul.

Az első vizsgára minden tételt kidolgoztam, többször felmondtam. Hogy félelmemet a sikertelenségtől legyőzzem, az erőt adó mondathoz nyúltam:

A folytatásért kattints ide >>>

(forrás: Sándor Judit – Angyalmentor – Jóportál)

(kezdőkép: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?