You are currently viewing Játszmák nélkül

Játszmák nélkül

Megszerezni, fenntartani a férfi tekintetét, figyelmét, vadászösztönét örökös kérdés a női kávézós kerekasztalnál.

Mintegy költői kérdésként csendül fel rendületlenül, hogy „Hol vannak az igazi férfiak?”

Ki is számít Igazi férfinak?

Talán az, aki akkor sem adja fel az ostromlást, ha te már ötször is kikosaraztad.

Aki nem sajnálja az időt és energiát, hogy akár egy pillanatra is, de lásson vagy egy szál virággal lepjen meg. Aki a randevú helyszínét is kellő körültekintéssel szervezi meg, hiszen ez tükrözi a lelkét is egyben.

Aki nem vágyik el a családi fészekből, hogy holmi légyottokra menjen, kívülről várva a feloldozást.

Aki nem egoharcos és skalpvadász.

Aki nem csak kezet csókol, hanem meg is fogja azt. Akinek a szerelmébe nem kell belehalni, hanem, ha kell, veled együtt virraszt.

Aki nem a szavak, hanem a tettek mestere.

Akinek TE VAGY Az egyetlen NŐ, vágyának megtestesítője. Aki bálványoz téged és aki mellett megélheted nemcsak a testi, de a lelki intimitást is.

S itt jössz Te be a képbe,

egy olyan libbenő szoknyás, kellő önismerettel és önbizalommal teli nő, aki nem adja be a derekát egy könnyen.

Aki belefeledkezik a saját kis álma megvalósításába. Aki nem adja fel, sőt inkább szépítgeti és csiszolgatja a feminin énét.

Aki számára fontos a minőségi táplálkozás és a testi fittsége.

Aki a barátnői találkák, csacsogások és közös elvonulások aktív tagja párkapcsolati státuszban is. Az igaz barátnőkről sem feledkezik meg, akik vele együtt hullattak könnyeket számos szívtörés után. Akik fáradhatatlanul igyekeztek mosolyt csalni az arcára a duplacsokis brownie-val a legnehezebb napokon is.

A férfi számára ugyanis annál izgalmasabb és érdekfeszítőbb a nő,
ha tud külön pezsegni, rezdülni.
Egyedül is.

Ha a nő mer elmerülni a saját kis világába, ahol nem hódol be és alkuszik meg egy–egy ölelésért. Szabad, de felelősségteljes madárként szárnyal, melyhez a férfi, ha kell, odaadja a saját szárnyát vagy mélyrepülésnél elkapja őt.

Meri hallatni a hangját bölcsen, lágyan és a teste sem görnyed meg a férfiúi gyermekkori traumák alatt, mert azt képes egyedül meggyógyítani. Társra lelve egy olyan személy oldalán, akivel együtt lehet fejlődni.

Akivel, ha egymás mellett fekve a reggeli napsütésben, a csend zenéjében fürödni is jó. Évszakról évszakra közösen elültetitek a virágmagokat, melyek virágba borulását a vadszőlővel befutott verandán csodáljátok, melynek teteje bár mohás kicsi is, mégsem fér meg benne a békétlenség, csak te és az, akit szeretsz…

Dr. Németh Eszter
Jogász, igazságügyi mediátor
www.mediatorfured.hu

(kezdőkép forrása: Unsplash)

 

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?