You are currently viewing 100 szavas novellapályázatot hirdetünk!

100 szavas novellapályázatot hirdetünk!

A nagy népszerűségre való tekintettel 2021-ben a szokásos novellapályázatunkat 100 szavas témában hirdetjük meg.

Pályázati feltételek:

  1. A novellának 100 szóból kell állnia, ebbe a cím és az aláírás nem tartozik bele. 
  2. Tematikus megkötés nincs, viszont a novella trágár szavakat nem tartalmazhat és olyan felnőtt tartalom sem lehet benne, ami miatt életkori korlátozást kell beállítanunk.
  3. Minden pályázó maximum 3 pályaművet nyújthat be.
  4. A novella aláírása lehet fiktív név, viszont a pályázó hozzánk saját néven kell, hogy benyújtsa a művét.
  5. A pályázattal a pályázó vállalja, hogy a művét a Carrie Magazin számára küldi publikálás céljából, azzal kapcsolatban később nem támaszt sem anyagi, sem egyéb követeléseket.
  6. A pályamű korábban máshol nem jelenhetett meg (sem internetes felületen, sem nyomtatott formában), először a Carrie Magazin oldalán kerül publikálásra a pályázat keretén belül. A szerző a pályázat beküldésével felelősséget vállal, hogy a beküldött pályamű saját szellemi terméke.

A pályázatok benyújtása e-mailben az info@carrie.hu címre küldésével történik a beküldő nevének és elérhetőségeinek, a pályamű címének és szerzőjének/írói nevének megjelölésével. A novellákat .doc formátumban kérjük beküldeni.

A zsűri tagjai a Carrie Magazin szerkesztőségi tagjai és állandó szerzői.

Díjazni az első 3 helyezettet fogjuk, illetve közönségdíjakat is ki fogunk osztani, partner könyvkiadóink által összeállított ajándékcsomagokkal.

Minden pályaművet közzéteszünk közönségszavazás céljából.

A pályázat időtartama: 2021. 03. 21. – 2021. 04. 04. vasárnap éjfél. Az ezután beérkezett műveket nem áll módunkban figyelembe venni.

A közönségszavazás 2021. 04. 24. éjfélig fog tartani, a műveket folyamatosan tesszük közzé oldalunkon. Szavazni a novella alján található Facebook-lájk gomb megnyomásával lehet.

A pályázat eredményhirdetése 2021. 04. 25-én lesz a Carrie Magazin hivatalos Facebook oldalán.

Sikeres pályázatot kívánunk!

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?