You are currently viewing Árnyék

Árnyék

Mindent sötétség borított.

Az összes házban le voltak oltva a lámpák, csak a város utcáin lévő pislákoló fények adtak lehetőséget a látásra. Senki nem volt már az utakon rajta kívül…

Nadrágja oldalán láncok csörömpöltek… már messziről hallani lehetett. Mintha így akarná jelezni, hogy közeledik. Kezében hosszú, éles pengét tartott, melyről áldozatai vére csöpögött a földre. Nem kímélt senkit aki az útjába került; mindenkit darabokra szabdalt vele.

Egy cél vezérelte…

Hogy megölje azt, aki kivégeztette a családját. Ugorjunk is vissza az időben egy évet..

Ő is csak egy átlagos tini volt, átlagos élettel és családdal. Aznap testvéreivel ment iskolába, mert édesapjuk nem tudta elvinni őket. Egy egyszerű napnak indult. Minden 12 órakor kezdődött, amikor is egy üzenetet kapott egy ismeretlen számtól:

„A rossz fiúk büntetést érdemelnek. -A”

Azt hitte, hogy ez csak egy ártalmatlan tréfa és valamelyik haverja akar ráijeszteni.
Ám később egy újabb üzenetet kapott : „Nem is érdekel ki vagyok? :(( -A”  Itt már kezdett furcsa lenni számára a helyzet, ám úgy gondolta, hogy ha kap még egy üzenetet, akkor szól róla valakinek, erre viszont nem került sor, ugyanis több üzenetet aznap már nem kapott. Már kezdett megnyugodni, de mikor hazaért

olyan látvány fogadta, amire sosem számított…

A házuk előtt rengeteg rendőrautó, mentő és idegen volt. Nem értette, mi történik. Elképesztő sokk érte, mikor meglátta édesanyját, aki 4 lövést kapott mellkasába. Intenzív dühkitörése lett, ami miatt az egyik mentőautóba vitték, ott pedig nyugtatót és altatót adtak neki. Másnap mikor felébredt, egy nővérke ült mellette.

-Drágám.. sajnálom! -mondta könnyes szemekkel.
-Mi történt ott? Mondja már el!!!
-Megölték őket.. Mindenkit aki bent volt a házban…
-Hogy mi???
-Nagyon sajnálom.. Mindent megpróbáltunk, de már túl késő
volt..
-De.. de.. Ki tenne ilyet ? Ki akarná megölni őket? Sosem
ártottak senkinek..-mondta sírva.. nem akarta elhinni amit
hallott..
-Most magadra hagylak.. Nem könnyű az ilyesmit
feldolgozni… -mondta a nővér, majd pedig kiment a szobából.

Napokig nem akart beszélni senkivel sem, ám egy nap.. mint akivel nem is történt semmiféle tragédia, úgy sétált ki a kórházból… Aki nem ismerte, az egy kiegyensúlyozott életű, pozitív fiút látott maga előtt.

Ám ez csak a látszat volt.

Megtudta, hogy valaki felbérelte azt az embert, aki megölte a családját, akit időközben meg is találtak és börtönbe zártak. Kutakodni kezdett, ám minden próbálkozása kudarcot vallott. Ekkor a gyászt kiváltotta szomorúság, bosszúvá változott…

Innentől kezdve élete elsődleges célja lett az, hogy megölje azt, aki részese volt a gyilkosságnak, ám idővel sajnos mindenkit megölt aki ellene fordult, vagy csak egyszerűen nem azt tette, amit ő akart.

Így vált egy átlagos tiniből
egy árvává, később pedig egy sorozatgyilkossá.
Senki nem tudta megállítani.

17 hónap telt el, mióta ez a hatalmas tragédia történt, és ő ez alatt az idő alatt 276 áldozatot ejtett az ország minden táján. Hogy ezt honnan tudni ilyen pontosan? Védjegye volt az, hogy egy „A”-betűt rajzolt áldozatai arcára. Innen lehetett tudni, hogy ő volt a tettes.

Mindenhol ott volt, mégis sehol sem, akárcsak egy szellem.
Rengeteg áldozatot szedett..

Időnként írásos formában juttatta el a különbözőféle gyilkolási folyamatait a Titkosszolgálat Hírszerző csoportjának, mégsem tudták elfogni… Soha nem látta őt senki, mióta gyilkolni kezdett.
Eddig a napig… ugyanis többé már nem bujkált.

Végigsétált azon az utcán, ahol a családjával lakott, majd pedig a hamvaikba mártott pengét szívébe szúrta.

Dénes Bianka

(kezdőkép: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Ehhez a bejegyzéshez egy hozzászólás érkezett.

  1. Bacso Tamas

    szenzacios!

Vélemény, hozzászólás?