You are currently viewing Júliusban jön a XI. Cirkuszok Éjszakája

Júliusban jön a XI. Cirkuszok Éjszakája

Balatonlellére érkezett nagy sikerű idei gálaműsorával a Magyar Nemzeti Cirkusz. Július 3-tól augusztus 31-ig tekinthető meg Európa egyik legszínvonalasabb cirkuszműsora.

A nyári állomásozás fénypontja a Cirkuszok Éjszakája eseménysorozat, amelyet idén július 14-15. között rendeznek meg.

A Magyar Nemzeti Cirkusz 70 fős utazó társulata 2023-as szezonjának feléhez érkezett. A nyári hónapok alatt hagyományosan Balatonlellén állomásoznak, ahol még utcát is elneveztek a híres Richter cirkuszdinasztiáról.

„Megérkeztünk második otthonunkba, Balatonlellére, ahol gőzerővel készülünk a XI. Cirkuszok Éjszakájára rendezvénysorozatra, amely alatt igazi fesztiválhangulatot varázsolunk a Balaton partjára, cirkuszi parádéval és rengeteg programmal várjuk majd a nagyérdeműt!” – mondta Ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

A kétnapos esemény zenés cirkuszi parádéval kezdődik, a lellei Cirkusz térről július 14-én, pénteken 11:00-kor indul a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata. A 7-es főúton át egészen a Napfény Strandig rendőrségi és zenekari kísérettel vonulnak az artisták, akik a Balaton partján tartanak rövid ízelítőt a cirkuszi műsorunkból.

A Cirkuszok Éjszakájára Szenzáció fehérben című kibővített műsorral készülnek, sztárvendégekkel, extra produkciókkal, színes programokkal és igazi fesztiválhangulattal várják majd a nézőket. Az artistaművészek az előadás alatt talpig fehérben lépnek porondra. A látogatókat is arra bíztatják, hogy a valóban emlékezetes élmény érdekében szintén fehérben érkezzenek. Az idei Cirkuszok Éjszakája háziasszonya Balatonlellén Köllő Babett, aki a „Csak show és más semmi” című műsorban már bebizonyította, hogy a cirkuszi porondon is megállja a helyét. 

Az esti előadások előtt porondlátogatást és felvezető programokat tartanak. Az extra kibővített műsort követően pedig lehetőség lesz az artistaművészekkel és a fellépőkkel személyesen is találkozni, fotót készíteni a porondon.

További információ a Magyar Nemzeti Cirkusz weboldalán olvasható.

www.magyarnemzeticirkusz.hu

(fotók: Magyar Nemzeti Cirkusz)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?