A tökéletes férfi titka – avagy négy férfiideál bemutatása

Mindig nagy érdeklődéssel olvasom azokat a cikkeket, amikben megmondják a tutit. Főleg, ha azt közlik velem, hogy mitől leszek „jópasi” meg mágikus lézerkarddal rendelkező hancúrkandúr.

Esküre mondom, hogy igyekszem megfontolni ezeket a szösszeneteket, de a helyzet az, hogy a mai napig nem sikerült „álompasivá” válnom, és valami legbelül azt súgja, hogy ez így is marad.

Viszont a jó hír az, hogy a hölgyek a segítségemre siettek és gyorsan összeállítottak nekem egy finom kis listát, hogy mitől indul be náluk a bizsergés, tehát van remény, hogy egyszer én is szuperhőssé válok. (Rossz hír, hogy ahány nő, annyi ízlés, de essünk inkább neki a felsorolásnak.)

1.Legyél Lucifer!

Te is örülsz, hogy mától eldobhatod a borotvát és átalakulhatsz egy szőrös és patás állattá? Akkor ez most kicsit kellemetlen lesz: a sorozatbeli, műborostás fickóról beszélek. Ja és mielőtt azt hinnéd, hogy megúszhatjuk annyival a dolgot, hogy persze, mert az a csávó atomgazdag és a napbarnított, legyantázott teste csak kockákból lett összerakva, megint rossz hírem van. Nem ezért, hanem a személyisége miatt imádják.

Oké, azt a vega vámpír srác óta tudjuk, hogy a nők szeretik a rosszfiúkat. Szóval nagyjából valami olyasmi lehet ezzel kapcsolatban a titok, hogy csupán egyetlen mosollyal hódíts meg mindenkit. De a bérbaltavári ángyomtól kezdve a legelvetemültebb „erős nőig” ám! Magától értetődően mindeközben a szíved egyetlen nőért dobogjon. Na meg persze az sem baj, ha legbelül olyan jó vagy, akár egy angyal, és egy magányos éjszakán, kezedben valami piával, a város feletti teraszodon, az éjszaka fényeit bámulva az érzelmeidről beszélsz. Csak neki. Csillogó szemekkel és természetesen kigombolt fehér ingben. Görög isten felsőtesttel.

2.Legyél Mr. Darcy!

Nem a Bridget Jones által újragondolt verzióról van szó, a pálya ismét nehezített, olvasnunk kell!

A Jane Austen féle fazonról beszélek, aki első ránézésre akár egy önelégült, a farába a Big Bent feltoló alaknak is tekinthető. De Austen ennél milliószor tehetségesebb író volt, ezért a könyv végére Darcy jelleme csiszológép alá kerül, és ennek köszönhetően képes belátni a  tévedéseit. Ez nagyon fontos! Beismerni, ha hibáztunk, de a büszkeségünkből soha nem engedni, mert egy városi legenda szerint a nők imádják tisztelni a férfit. Akit leginkább akkor tudnak, ha az elveit a legelveszettebb helyzetben sem tagadja meg, tiszta szívű, nemes jellem, és a fehér ing itt is plusz pontot ér! Főleg, ha összevizezed magad a birtokodon található kis tavadban, majd így köszöntöd álmaid hölgyét. Totál kivitelezhető…

3.Legyél Don Quijote!

Bár manapság igen divatos a favágó stílus egyes urak körében, Don Quijote nem a szakálla, hanem szintén a jelleme miatt került fel a listára.Hiszen melyik nő tud ellenállni egy olyan férfinek, aki az álmaiért harcolva nekimegy a legfélelmetesebb szélmalomnak is, az imádott nőt pedig eszményi, már-már égi magaslatokba emeli?” Teszi fel a kérdést álmodozó tekintettel a nő, mi pedig mi mást tehetünk, mint tudomásul vesszük, hogy a nők szemében soha nem gáz, ha egy férfi még a halálos ágyán sem adja fel, eléri célját, és győz, hol nem győztek még.

4.Legyél Christian Grey!

Oh mennyire életszagú is az a sztori, amiben ez az öklözős kanegér szerepel! A szűz, talpig becsületes, ártatlan kis nimfa, és a csőgazdag, full jóképű fickó egymásba, vagyis egymásra találásának nagggyon mélyre ható története. Szóval legyél olyan, mint Grey és naná, hogy nem az ostorra gondolok most, hiszen biztosra veszem, hogy a rajongókat is elsősorban a fazon karakterfejlődése fogta meg, és elaludtak azoknál a jeleneteknél, amikor a tag rommá reszeli a kis gazellát.

Na de ne legyek ennyire gonosz, a lényeg, hogy ha sikeres, szenvedélyes manus vagy, akkor az általában bejön a szebbik nemnek.

Pont.

Konklúzió: ha a nőknek megadjuk az érzelmi ill. fizikai biztonságot; az elért eredményeink által tiszteletre méltók vagyunk, és mindemellett még bocsánatot is tudunk kérni, akkor van esélyünk arra, hogy beléphetünk a palotájukba.

No para, ha mindez nincs meg, akkor bőven megteszi az is, ha a Hemsworth alomból valók vagyunk, vagy Tom Hardynak születtünk.

Egyszerre.

Hegyi László
Férfi titkok

(kezdőkép: pexels)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük