Idegesítő nőtípusok – Ms. Álszent

Rögtön az elején szögezzük le hogy ő nem OLYAN lány! Az a tény, hogy akármelyik férfinek már az első randin széttárja a lábát, csupán a véletlennek köszönhető.

Igen, van az úgy kérem szépen, hogy az ártatlan kis gazella csupán pár tornagyakorlatot akar tenni, aztán egyszer csak azt veszi észre, hogy egy pajkos, mozgó lézerkard a lába közé akadt. Aki mást mer feltételezni, az szégyellje magát, és

különben is a bugyit az a rohadt gravitáció rántotta le róla,

arról meg már nem is beszélve, hogy ő TÉNYLEG elhitte, hogy az a deli legény a szubkontrabasszus szaxofonoktatás alatt zenei élményeket értett! Én meg a nemesrempehollósi szoknyás harangláb vagyok…

Nem is lenne semmi baj azzal, hogy hősnőnk az üzekedés bármely formáját egyfajta szabadidős tevékenységnek tekinti, ha mindezt felvállalná. De ő jellem helyett inkább a kritikai érzékét fejlesztette profi szintre.

Értem ez alatt, hogy szerinte a többi, vagyis minden nő egy filléres céda.

Meg rondább, ostobább, kövérebb, vékonyabb, emberibb nála. Emberibb, hiszen önmagát -abszolút szerényen- istennőnek definiálja, akit senki nem ért meg.

Azért nincsen hosszútávon pasija se, mert egész egyszerűen képtelenség az ő szintjére felemelkedni. De ez nem is akkora baj -hangoztatja-, mivel ő tulajdonképpen már rég elfogadta, hogy eszményi személyéből fakadóan örök egyedüllétre ítéltetett. Nincs is szüksége neki senkire, és az, hogy

úgy lóg a Tinderen, mint macska a vajas bödönön,

ismételten valami orbitális félreértés eredménye. Hiszen eszébe sem jut, hogy végre találjon már magának egy társat. Ugyan kérem!

Galád gondolat azt hinni, hogy az Instát is azért pakolja tele magamutogató képekkel, mert bárkit is be akarna cserkészni. Egész egyszerűen maguktól posztolódnak ki azok a lenge öltözetű fotók,  meg pózolós, bamba Barbie tekintetű képek róla!

Na, de mielőtt valaki azzal vádol meg, hogy túl szigorú vagyok, emeljük ki eme művésznők egyik -és egyben talán egyetlen- jó tulajdonságát is: kiváló szemfényvesztők. Bár nálunk falun kétszínű ribanc néven futnak, de elismerem, hogy itt nem szeretjük túlbonyolítani a dolgokat.

Szóval ezek a kis üdvöskék vérprofin szórják tele a férfi szemét csillámporral, aki van olyan marha és sokáig azt hiszi, hogy most aztán megfogta az Isten lábát. Aztán egyszer csak azt veszi észre, hogy az a láb hideg és a bőre olyan, akár a kígyóé. Egy igazi áspiskígyóé, aki

önmaga szentté avatása közben teljes tudathasadáson esett keresztül,

és már el is hiszi, hogy az a csaj, akit a közösségi oldalakon a külvilág felé mutat. Valójában pedig semmi több csak egy görcs.

A csillámpor ekkor pedig kíméletlenül marni kezdi annak a férfinek szemét, akibe eme üdvöske egyike a méregfogát vájta.

Az ébredés azonban meglepő módon mégsem fájdalmas, inkább a megtisztulás élményéhez hasonló. A férfi fellélegzik és még a kis kúszómászó vergődésének a látványa sem hatja meg.

Elillan a varázslat, a hazug, kétszínű szavak és érzelmek pedig a semmivel válnak egyenlővé. Ms. Álszenttel együtt.

Hegyi László
Férfi titkok

(kezdőkép: Unsplash)

 

One thought on “Idegesítő nőtípusok – Ms. Álszent

 1. Hi,

  We’re wondering if you’ve ever considered taking the content from carrie.hu and converting it into videos to promote on social media platforms such as Youtube?

  It’s another ‘rod in the pond’ in terms of traffic generation, as so many people use Youtube.

  You can read a bit more about the software here: https://turntextintovideo.com/lumen5

  Kind Regards,
  Stepanie

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.