You are currently viewing Glutén- és cukormentes vegán bejgli, szaloncukor, mézeskalács – Jön a Csak a Mentes Karácsonyi Fesztivál!

Glutén- és cukormentes vegán bejgli, szaloncukor, mézeskalács – Jön a Csak a Mentes Karácsonyi Fesztivál!

A Csak a Mentes Karácsonyi Fesztivál a december 9-10-i hétvégén többek között glutén- és cukormentes vegán bejglivel, szaloncukorral, mézeskaláccsal, díjnyertes babkával, alkoholmentes bio borokkal, forró csokival, forralt boros gumicukorral, vegán hús alternatívákkal várja a látogatókat.

Ez az a fesztivál, ahol bebizonyítják, hogy azoknak sem kell lemondaniuk a karácsonyi finomságokról, akik valamilyen intoleranciával vagy speciális étrenddel élnek.

Az idei karácsonyi fesztivál egyik kiemelt feladatának tekinti a magyar kézműves termékek bemutatását legyen szó alapanyagokról, kész termékekről vagy natúrkozmetikumokról- mindent megtalálhatunk egy helyen és ki is próbálhatjuk vagy meg is ízlelhetjük őket.

Természetesen az előadások sem hiányozhatnak a Csak a Mentes Karácsonyi Fesztivál programjából és workshopok is színesítik a rendezvényt, hogy könnyebb legyen az ünnepi menü elkészítése mentes módon.

Lakatos Péter, a Kortalanul megálmodója, az életmód mítoszok világába kalauzolja el a közönséget, Varga István Nyers Séffel interaktív workshopon nyers-vegán, gluténmentes töltött káposztát készíthetnek a résztvevők, Horváth Judit a gluténmentes bejgli készítésének lépéseit ismerteti, Posta Reni a gluténmentes kenyerek világába enged betekintést, Both Tímea pedig a téli, természetes bőrápolásban lesz az érdeklődők segítségére. 

A Csak a Mentes Karácsonyi Fesztivál keretein belül december 10-én, vasárnap sajtótájékoztatón mutatkoznak be a 2024-es Az év mentes séfje verseny új zsűritagjai, Zsolnay Gergely és Árvai Anita Veganeeta. Az eseményen Szinetár Dóra– aki a verseny háziasszonya- elkészíti kedvenc gluténmentes kenyér receptjét, Hevesi Tamás pedig végig kóstolja a mentes bejgli kínálatot.

A Csak a Mentes közössége, a legaktívabb hazai mentes közösségé vált, amelyet jutalmaztak is június 8-án. 2019 óta már negyedik alkalommal díjazta a Bridge Budapest azokat az üzleti közösségeket és szervezeteket, amelyek tudatosan és innovatív módon katalizálják a hazai üzleti szereplők és vállalkozók közötti kapcsolódásokat és együttműködéseket.  Az Üzleti közösség a Fenntarthatóságért díjat a CSAM alapító tulajdonosa, Herczeg Andrea vehette át a Csak a Mentes közösségért.

A Csak a Mentes legfőbb feladata felkutatni a legújabb mentes termékeket és szolgáltatásokat, melyeket minden esetben minőségileg ellenőriznek, így garantáltan 100%-osan megbízható termékek jutnak a felhasználókhoz.

A Csak a Mentes az országban egyedülállóan, mindig friss és hiteles szakértői tartalmakkal, eseményekkel nyújt segítséget az ételérzékenységben szenvedők és a mentes életmód iránt érdeklődők számára.

Bővebb információ a fesztiválról: https://fesztival.csakamentes.hu/

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?