You are currently viewing Lélegzetelállító attrakcióval készül a Richter Safari Park az Állatkertek Éjszakájára

Lélegzetelállító attrakcióval készül a Richter Safari Park az Állatkertek Éjszakájára

A nagykőrösi Richter Safari Park is csatlakozott az országos Állatkertek Éjszakája eseménysorozathoz, amely idén a nyár utolsó péntek estéjére esik.

A program egyik fő attrakciója a világhírű artista, Ifj. Simet László bemutatója lesz, aki a dunai átkelés után most a Safari tó felett kifeszített drótkötélen sétál át a látogatók feje felett.

Augusztus 25-én, pénteken kibővített nyitvatartással, koncertekkel és rengeteg programmal várják az érdeklődőket Nagykőrösre, a Richter Safari Parkba, amely egyik a tizenhárom hazai állatpark közül, akik idén csatlakoztak az Állatkertek Éjszakája országos rendezvénysorozathoz.

Az autós safari parkban igazi nyárzáró bulira invitálják a látogatókat, ahol a hazai előadók koncertjei mellett kézműves udvar, vidámpark, óriáskerék, állatsimogató és megannyi élmény várja az érkezőket. Az autós szafariturnusok a park 4 km-es útvonalán éjszakába nyúlóan indulnak, sötétedés után így csak ezen a napon nyílik lehetőség felfedezni a Richter Safari Parkot és állatlakóit.

Az esemény kiemelt attrakciója az éjszakai cirkuszi show, amelyet Ifj. Simet László lélegzetelállító produkciója előz meg. A 63 éves artista áprilisban cirkusztörténelmet írt, amikor Budáról Pestre a Duna fölött kelt állt biztosító kötél nélkül. László, a Richter Safari Park állandó fellépőjeként ezt a bemutatót az Állatkertek Éjszakáján a safari tó felett ismétli meg, tizenöt méter magasban, a nézők feje felett.

Éjszaka a safari parkban találkozhatnak még a park alapító-tulajdonosával, Ifj. Richter Józseffel is, aki csak erre az alkalomra hungarikumnak számító lovasakrobata produkciójával is szerepel a változatos műsorban.

Az eseményre a nagykőrösiek kedvezményesen válthatnak jegyet, a környező településekről pedig száz rászoruló vendéget invitált meg a park vezetősége, akik számára a társadalmi felelősségvállalás generációs hitvallás.

Állatkertek Éjszakája Richter Safari Park program

15:00 Kézműves utca megnyitása

15.30 Relevé Táncművészeti és Tánccsoport Egyesület műsora

16.00 Motoros bemutató

16.15 Kalap Jakab zenés gyermekműsor

17.00 Cirkuszi show

18.00 Elefánt tréning

18.30 Krisz Rudolf koncert

19.30 Motoros bemutató

20.00 Molnár Ferenc „Caramel” koncert

21.00 Éjszakai cirkuszi show

22.00 Vastag Csaba koncert

22.50 Zuma-Zuma csoport: Limbó Show

23.00 Dj BeatMakers

Jegyek elővételben az autós szafarira a https://safaripark.hu/ticket_type oldalon, illetve a programokra aznap a helyszínen kaphatóak!

***

A Richter Safari Parkról

Magyarország legszínvonalasabb autós safari- és élményparkja 32 hektáros területen, Nagykőrösön, Budapesttől 50 percre várja a látogatóit. A nagykőrösi Richter Safari Park egyedülálló turisztikai látványosság nemcsak hazánkban, de Közép-Európában is.

Ifj. Richter József 2022-ben döntött úgy, hogy Magyarországon elsőként kivonja a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatait a cirkuszi munkából és a nemzetközi állatvédelmi irányelveknek megfelelően a Richter Safari Parkba, számukra ideálisabb környezetbe helyezi, miközben a közönséggel való kapcsolatuk is megmarad.

A hatalmas területen az autós szafari mellett egy élménypark is található, ahol egész napos programok várják az érdeklődőket. A helyszín kiválasztásakor elsődleges szempont volt, hogy biztosítani tudják az állatlakók számára az ideális környezetet, ahol természetközeli, tágas területen élhetik mindennapjaikat.

Az Állatkertek Éjszakája kapcsán az alábbi szervezetekkel működtek együtt a szervezők: Nagykőrösi Humán Szolgáltató Központ Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona, Nyíri úti Speciális Iskola, Mosolysziget ÉNO, Kőris Integrált Szociális Intézmény, Szent Vitus Alapítvány, Kéznyújtás Alapítvány.

www.safaripark.hu

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?