You are currently viewing Lépj be velünk a Bond-filmek zenei világába

Lépj be velünk a Bond-filmek zenei világába

Március 19-én a The Best of Bond Symphonic koncerten a Budapesti Operettszínház szólistái.

Füredi Nikolett, Janza Kata, Nádasi Veronika, Polyák Lilla, Dolhai Attila és Homonnay Zsolt a legnagyobb Bond filmslágerekkel idézik meg a világ leghíresebb titkosügynökének rejtélyes világát.

Goldfinger, Diamonds are forever, For your eyes only, Skyfall, License to kill, The world is not enough, You only live twice, A view to a kill, Tomorrow never dies, On her majesty’s secret service, From Russia with love, GoldenEye, Thunderball, és még sorolhatnánk a dalokat, melyeket a Budapesti Operettszínház művészei adnak elő a Danubia Zenekar közreműködésével, hogy elrepítsenek minket képzeletben a James Bond filmek jeleneteibe.

A látványos, nagyszabású koncerten Tassonyi Zsolt, az Operettszínház fiatal karmestere vezényel. A műsorvezető pedig Kautzky Armand színművész lesz, akit a hazai nézők James Bond magyar hangjaként is ismerhetnek.

Elő az öltönyökkel, koktélos poharakkal és csillogó ruhákkal! A Papp László Budapest Sportarénában, a glamour és elegancia estéjén mindenki James Bond vagy Bond-lány lehet néhány órára.

Természetesen rázva, nem keverve.

Bővebb információk:

https://operett.hu/repertoar/the-best-of-bond-symphonic-eid33487

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?