Ringató nagy őszi családi nap lesz a Millenárison!

A Magyar Örökség díjas Ringató nagy őszi családi napra készül! Az apropó, hogy megjelent a Ringató – Piros könyv, Hetvenhét magyar népdal című kiadvány, amely a Dunántúl, Felföld, Alföld, Bukovina és Erdély, valamint Moldva népdalainak válogatását tartalmazza.

A könyvet felnőtteknek, gyerekeknek, szülőknek, pedagógusoknak egyaránt ajánlják.

A Ringató Kiadó másik új könyve a Borsi mesék sorozatban jelenik meg A hegedű, a duda, a furulya és a tekerő alcímmel. Kedves mesékbe szőve ismerkedhetnek a gyerekek a hangszerekkel.

Nagyobb óvodásoknak, kisiskolásoknak szánják a mesekönyvet, amely egyben éneklésre, zenehallgatásra is lehetőséget ad.

Mindkét könyvhöz az interneten megtalálható dalanyag tartozik.

A könyvbemutató családi gyerekkoncert most is a közös éneklés különleges élményével ajándékozza meg a résztvevőket. Egymásra figyelnek. Együtt születik meg az élmény. Ez a Ringató nagyrendezvények varázsa!

Az esemény időpontja: 2022. október 22., szombat, 10 és 17 óra között

Az esemény helyszíne: Millenáris Fogadó (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)

A családi napon részt vesz: Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár, Beneda Attila családokért felelős helyettes államtitkár, Gróh Ilona, a Ringató alapítója

A rendezvény fővédnöke Novák Katalin köztársasági elnök.

A rendezvényen közreműködő családszervezetek/ civilszervezetek számos programot kínálnak a résztvevőknek:

A Civilút Alapítvány szerencsekerékkel és meglepetés-ajándékokkal, valamint színezősarokkal várja a gyermekeket, és finom kávéval a felnőtteket.

A Fiatal Családosok Klubja az egyedülálló Ficsak Játékbérlés szolgáltatása keretében egy szuper játszósarokkal várja a főleg 1-5 éves gyerekeket, benne mozgás-, és készségfejlesztő játékokkal, és színező sarokkal.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) kézműves programmal.

Az Egyszülős Központ kreatív műhelyében a kavicsfestés kulisszatitkainak elsajátításával köveket kelthetnek életre a látogatók.

A Ringató kedvezményes könyvvásárral, szakmai előadással is készül a már védjegyévé vált közös éneklésen és játékon kívül, amelyet Ezer család énekel néven minden évben megrendez a szervező.

A rendezvény ingyenes.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük