You are currently viewing Új, nagyobb helyszínen érkezik a Csak a Mentes Tavaszi Fesztivál

Új, nagyobb helyszínen érkezik a Csak a Mentes Tavaszi Fesztivál

Magyarország legnagyobb mentes és egészségmegőrző fesztiválja áprilisban indítja az idei évet, új, nagyobb, mintegy 1800 négyzetméteres helyszínen, a MoM Sportban április 20-21-én.

Ezúttal a fesztivál fő tematikája a természetes szépségápolás, hiszen a tudatos táplálkozás mellett nagyon fontos, hogy a szépségápolásban is próbáljuk megtalálni azokat a termékeket, amelyek növényi alapúak és kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak. 

A Csak a Mentes Tavaszi Fesztivál keretében könnyen és gyorsan megtalálhatóak azok a hazai gyártók, szakemberek, akik a kiállítói térben és az előadóteremben segítenek szakértelmükkel és termékeikkel a tudatos bőrápolásban.

A szépségápolási termékek mellett természetesen a jól megszokott glutén-, cukor-, laktózmentes és vegán termékek, öko tisztítószerek, zero waste termékek is jelen lesznek, illetve a közkedvelt tombola és 600 db extra jegy ajándékcsomaggal.

A természetes szépségápolás, a tudatos táplálkozás és az egészséges életmód témájában változatos és izgalmas előadások, workshopok várnak az érdeklődőkre ezúttal is.

Feller Adrienne A Panarom Aromaterapeuta Intézet vezetője elkalauzol a szépségápolás mélységeibe, Stohl Luca műsorvezető és Tombor Sarolta sminkmester sminkbemutatóval érkeznek, a 2024-es Év Mentes Séfje verseny dobogósaival kerekasztal beszélgetés keretein belül találkozhatnak, Horváth Judit, a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója gluténmentes cupcake készítő workshopot tart, Kutasi Kelly coach, személyi edző az egészséges táplálkozás és a sport témakörét járja körbe, Halmos Mónika fitoterapeuta a gyógynövények és az ehető virágok világába avat be többek között.

A Csak a Mentes legfőbb feladata felkutatni a legújabb mentes termékeket és szolgáltatásokat, melyeket minden esetben minőségileg ellenőriznek, így garantáltan 100%-osan megbízható termékek jutnak a felhasználókhoz. A Csak a Mentes az országban egyedülállóan, mindig friss és hiteles szakértői tartalmakkal, eseményekkel nyújt segítséget az ételérzékenységben szenvedők és a mentes életmód iránt érdeklődők számára.

A Csak a Mentes közössége, a legaktívabb hazai mentes közösségé vált, amelyet a Bridge Budapest az Üzleti közösség a Fenntarthatóságért díjjal jutalmazott is.

„Hatalmas örömmel tölt el, hogy a hét évvel ezelőtt megálmodott misszió révbe ért és több ezer embernek tudunk segíteni minden egyes rendezvényen. Ez a mozgatórugóm a mindennapokban”– mondta Herczeg Andrea a Csak a Mentes alapító-tulajdonosa.

Bővebb információ a fesztiválról:

https://fesztival.csakamentes.hu/

Facebook event:

https://fb.me/e/4WhTMTRJz

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?