You are currently viewing A szexi kaszkadőr, lovas, színész, hős, modell – interjú Bács Péterrel

A szexi kaszkadőr, lovas, színész, hős, modell – interjú Bács Péterrel

  • Olvasási idő:olvasási idő: 5 perc
  • Bejegyzés kategória:#riport
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Bács Péter egy laza, vidám fiatal srác. Ha beszélgetsz vele, akkor úgy érzed, mintha már régóta ismernéd valahonnan. Csak nem rakod össze, hogy honnan, mert egy személyben ő a Határ úti hős, a balatoni életmentő, a whisky reklámban szereplő szexi fiú és egy most futó sorozat sármos szereplője is. Csak hogy párat említsek…

-Kaszkadőr, lovas, színész, hős, modell. Elsősorban melyiknek tartod magad?

-Semelyiknek, egyik sem vagyok. Napszakfüggő… reggel lovász, talán holnap kaszkadőr és így tovább.

-Mi akartál lenni kisfiú korodban?

-Színész akartam lenni.  Érettségi után háromszor jelentkeztem a színművészetire, háromszor nem vettek fel. 15 évig kick-boxoltam, közben párhuzamosan végeztem egy színi iskolát. A mozgástanárom látta, hogy ügyes vagyok és elhívott kaszkadőrködni. Az így indult. (Volt már Tom Cruise és Channing Tatum kaszkadőre is… – szerk.)

A lovas dolog pedig kb. 5 éve jött. Az egyik filmben egy ló mellett kellett állni, és néztem, hogy hű, milyen nagy, milyen jó lenne kipróbálni. Azóta megmaradt ez, hobbinak, vagyis inkább szerelemnek. Nagyon megnyugtat a lovaglás.

-A Nemzeti Vágtán is indultál, jól tudom?

-Igen, idáig fajult ez a dolog. Amikor volt a Határ úti incidens (egy buszon kelt az utasok védelmére – szerk.), akkor megláttak a híradóban rólam egy lovas képet a szervezők és megkerestek, hogy indulnék-e a vágtán a sztárfutamban.

-Hogyan kerültél a most futó Drága Örökösök sorozatba?

-Felhívtak, hogy van egy szerep, ami érdekes lehet nekem, így részt vettem egy castingon. Romantikus karaktert kerestek, és én megfeleltem ennek a kritériumnak. És mellékesen megkérdezték, hogy amúgy lovagolni tudsz? Mert majd kell párszor…

-Így lettél Te a sorozat szexi lovászfiúja.

-Ohh… (elpirul). Ez nem ciki?

Nem vagyok szexi szerintem, legalábbis én nem tartom magam annak.

Bár elég, ha egy valaki, a kedvesem annak tart.

De például modellnek sem tartom magam. Ferde az orrom, szemtengelyferdülésem van, teli vagyok hegekkel, szóval abszolút nem vagyok egy modell alkat. Viszont mindenhol azt mondják, hogy karakterizálható vagyok. Egészen a kisfiúsból a Jack Daniel’s-es figuráig.

Egyszer részt vettem egy kínai sorozatban, mint színész. Ott bemutattak nekem egy fotós srácot, aki azt mondta, jóképű vagyok és hogy lenne-e kedvem fotózni Sanghajban? Gondoltam magamban, jó, ilyet már hallottam, hogy tehetséges vagy, majd hívunk, aztán azóta is hívnak. Eltelt kb. 3 hónap és hívott, hogy akkor Sanghajban lenne egy nyakkendő-fotózás.

-Nagyon színes egyéniség vagy, nem tudok olyat mondani, amit Te nem csinálsz, amilyen te nem vagy!

-Igen, valóban utálok unatkozni! Nekem minden napom különleges, pörgős, ezt imádom! A sorozatot is imádom, nagyon jó a csapat. Különösen Varga Balázzsal (a sorozatban Józsi) vagyunk nagyon jóban, olyannyira, hogy senki nem hiszi el, hogy előtte nem ismertük egymást.

Én hiszek abban, hogy vannak olyan barátságok,

amik bár nem túl régiek, mégis annál mélyebbek.

Egyébként egy  nagy családdá nőttük ki magunkat a sorozatbeli színészekkel. Rengeteget lehet tanulni a nagyobb színészektől, például Hajdu Steve-től, Bede-Fazekas Szabolcstól.

-Láthatnak-e a nézők színházi darabban is mostanában?

-Nem, egyelőre nem vagyok színházban, mert nem bírok egy helyben ülni. Vannak felkérések, de mérlegelnem kell, melyik nem üti a sorozatot.

Egyébként pedig nem titok, hogy én jelenleg nem csak Budapesten élek. Eredetileg szegedi vagyok egyébként, ahogy a párom is, de jelenleg mindketten Bécsben élünk. Vagyis inkább többlaki vagyok, a két fő pólus az Bécs és Budapest, de járok például Tatára és Budakeszire is lovagolni.

-Mik a jövőbeli terveid?

-Csak a sorozat egyelőre, arra koncentrálok. A többi pedig, hogy mit szeretnék csinálni hosszú távon, az legyen még titok…

Peti izgalmas és érdekes életéről, munkájáról Insta-oldalán naprakészen tájékozódhat minden rajongója. Mi már követjük, mert a fél szemünket azért rajta szeretnénk tartani ezen a fiún…

(fotók: Bács Péter)

Tomkó Bori

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?