You are currently viewing Elhunyt Anne Heche

Elhunyt Anne Heche

Elhunyt a korábban agyhalottnak nyilvánított népszerű színésznő, Anne Heche.

Anne Heche színésznő súlyosan megsérült 2022. augusztus 5-én egy autóbaleset következtében Los Angelesben, amikor az autójával először beleütközött egy garázsba, majd még tovább hajtott, és nekiütközött egy kétszintes háznak Los Angelesben, a Mar Vista negyedben.

Az autó, a házzal együtt kigyulladt. Az 59 tűzoltó több, mint egy órát oltották a lángokat, a színésznőt pedig komoly égési sérülésekkel szállítottál kórházba, akit úgy emeltek ki az autóból. Heche állítólag tudott kommunikálni a mentés idején, de röviddel ezután elvesztette az eszméletét, és kómába esett.

Már biztos volt, hogy nem épül fel…

Nem történt változás az állapotában a baleset után sajnos. Egy képviselője, Michael A. McConnell azt mondta a Reutersnek, hogy Heche péntek óta nem tért magához.

„Jelentős tüdősérülése van, amely mechanikus lélegeztetést igényel, és sebészeti beavatkozást igénylő égési sérülései vannak” – idézi McConnell-t a The New York Times.

Anne Heche családja és barátai a csodában reménykedtek, de végül meghozták azt a fájdalmas döntést, és agyhalottnak nyilvánították. Még lélegeztetőgépen tartották, amíg meg nem állapították, hogy a balesetben, és az azt követő tűzben mennyire sérültek meg a szervei, ugyanis az volt a színésznő kívánsága, hogy halála esetén adományozzák el a szerveit.

„Szeretnénk megköszönni mindenkinek a jókívánságait és imáját Anne felépüléséért, és köszönet jár az elkötelezett személyzetnek és a csodálatos nővéreknek, akik a Los Angeles-i West Hills Kórház Grossman Burn Centerében gondozták Anne-t.”

„Sajnos balesete miatt Anne Heche súlyos agysérülést szenvedett, és továbbra is kómában, kritikus állapotban van. Nem várható, hogy túléli” – mondta Heche családjának és barátainak egyik képviselője a Deadline-nak.

Kábítószer hatása alatt állt, mikor a baleset történt

A baleset után vérvizsgálatot végeztek: „A vérvizsgálat alapján kábítószer jelenlétét mutatta ki” – mondta Lizeth Lomeli, az Los Angeles-i rendőrség tisztje a Deadline-nak augusztus 11-én, szerdán. Anne az elmúlt években komoly alkohol- és drogproblémákkal küzdött.

A balesete napjáig aktív színésznő volt

Anne Heche 1969. május 25-én születettaz Ohio állambeli Aurorában. Az 1990-es évek végén számos népszerű hollywoodi filmben szerepelt, Johnny Depp-pel a Donnie Brasco-ban, Robert De Niro-val és Dustin Hoffmannal az Amikor a farok csóválja… c. filmben, valamint Harrison Forddal a Hat nap, hét éjszaka című filmben.

A legújabb filmjei között szerepel a „Legjobb Ellenségek” (2019), a „The Vanished” (2020) és a „13 Minutes” (2021).  Júniusban vett részt a Girl in Room 13 forgatásán, amelynek premierje idén ősszel lesz. A jelek szerint sajnos ebben láthatod őt utoljára:

 

Ami a magánéletét illeti, miután 2000-ben Heche szakított Ellen DeGeneres-zel, összejött Coleman „Coley” Laffoon operatőrrel, és 2001. szeptember 1-ben össze is házasodtak. Rá egy évre született egy fiuk, majd 2009-ben elváltak.

Heche állítólag James Tupper színésztársáért hagyta el a férjét, akivel A férfi fán teremben játszott. Neki és Tuppernek 2009 márciusában született egy fia, de 2018-ban elváltak.

Tupper korábban ezt írta az Instagram oldalán: „Gondoljatok rá és imádkozzatok ezért a kedves nőért, színésznőért és édesanyáért, ma este Anne Heche-ért 💔 – és megosztott egy képet 13 éves fiukról, Atlasról – „Szeretünk téged.”

Még csak 53 éves volt… Isten nyugosztalja!

(képek: pinterest)

 

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?