A csapat

 

A magazin története valahogy úgy kezdődött, hogy nagyon szerettünk volna egy olyan oldalt, ahol a humor nőknek (is) szól. 

Ahol ez a humor időnként átmehet szarkasztikusba, de alpáriba soha. Ahol bátran meg lehet nyitni az írásokat, mert sem döbbenetes, sem borzasztó, sem dühítő cikkbe nem botlik bele az ember akaratlanul. Maximum elgondolkodtatóba.

Olyan oldalra vágytunk, ahol minden nap megnyugvást, mosolyt, vidámságot találhat a látogató.

Ez lett a Carrie.

A név nem véletlen, hisz mi is nők vagyunk és írunk, nektek írunk… És kár is lenne tagadni: kicsit magunknak is.

Az oldalon található írások állandó- vagy vendégíróink tollából kerülnek ki, reméljük, hogy örömöt,  kikapcsolódást leltek bennük ti is. Szerzőink között nők és férfiak egyaránt vannak, így még hitelesebb cikkeket adhatunk nektek.

Rovataink az élet számos területét érintik, így olvashatsz lelki dolgokról, női sorsokról, karrierváltásról, kultúráról, utazásról, gasztronómiáról, egészségről, családról, anyaságról, divatról, szépségápolásról, karrierváltásról, környezetvédelemről, de néha egy-egy jobb receptet vagy DIY-ötletet is megosztunk veletek.

A cikkek végén pedig minden esetben egy jól ismert Carrie-képet találtok, mert nevetésből soha, de SOHA nem elég! 

Köszönjük, hogy ilyen sokan követtek, hogy olvastok, hogy aktívak vagytok, velünk nevettek:

csodásak vagytok!

                                                                                                                                       A Carrie csapata

 

Tomkó Bori 

Főszerkesztő, mentálhigiénés szakember, masszázsterapeuta, a Menthai megálmodója. A munkája a hivatása és hobbija is egyben. Tanár, felnőttképzési szakember is, aki pozitív életszemléletével fertőzi környezetét. Írásainak és előadásainak témái a mindennapok tapasztalataiból merítenek ihletet, így szó esik önbizalomról, önértékelésről, önérvényesítésről és mindenről, ami nő.

                                         A magazinnal, Instagrammal, tervekkel, együttműködésekkel, PR cikkekkel és egyéb megjelenésekkel kapcsolatban hozzá fordulhatsz.

Gyurkó Helga

Fejlesztési tanácsadó, kreatív, alapító tag. Az oldal arculatának és stílusának alakítója, a Carrie FB kezelője. Kreatív megjelenésekkel, tervekkel és együttműködésekkel kapcsolatban hozzá fordulhatsz.

 

 

 

Somogyi Eszter

Blogger. Megnyugtató, nőies hangvételű írásait nap, mint nap sokan olvassák, magazinunk csapatának egyik legelső, állandó tagja. Főként filmes és idézetes cikkeivel találkozhattok az oldalon.

 

Hantzmann Ilona

Lonci egy népszerű és ismert hazai blogot vezet. Szívesen és önzetlenül segít másokon, időt és energiát nem kímélve tesz egy-egy jó ügyért. Érzelmes vagy éppen szórakoztató, érdekes bejegyzéseit a Pinkanyu oldalán rengetegen olvassák nap, mint nap. Szerencsések vagyunk, hogy barátunknak és csapatunk tagjának tudhatjuk.

Legéndi Adrienn

Negyven feletti, huncut mosolyú grafomán. Édesanya, feleség, barát. A többi most nem fontos. Mindig írt. Papírra, gépen, kukának, fióknak, sublótnak, és egyszer Terézanyunak. Ekkor a sikertől persze úgy megijedt, hogy rögtön abba is hagyta az egészet. Barátok unszolására kezdett írni újra, ő mindig képes és kész sírni-nevetni saját magán. Is.

 

 

 

 

 

 

 

Itt is megtaláltok minket:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

És nagyon fontos, ne feledjétek: