You are currently viewing Hogyan viselhetőek stílusosan az oxford cipők?

Hogyan viselhetőek stílusosan az oxford cipők?

Önmagában egyetlen pár cipő nem válthatja meg a világot, viszont ha a hozzá társuló ruhadarabok is harmóniát, trendiséget sugároznak, akkor minden adott a tökéletes megjelenéshez. Az alábbi tippek abban segíthetnek, hogy milyen módokon variálhatóak a legstílusosabb végeredménnyel a márka méltán kedvelt cipői.

1. Éljen az elegancia!

női oxford cipők a MODIVO.hu-n kivétel nélkül azt a klasszikusan elegáns, letisztult irányt képviselik, ami a típus sajátja. Ez már akkor is a jellegzeteségének számított, amikor a modell a férfiak divatjára fókuszált. Vagyis mindenképpen megéri kihasználni ezt az erőteljes karaktert. Céges rendezvényeken, üzleti vacsorákon, sőt az elegáns fellépést megkövetelő munkahelyeken egy pár oxford lábbeli borítékolhatja a pazar belépőt. Szűkebb fazonú nadrággal, vagy elegáns szoknyával, blézerrel, blúzzal kombinálva máris készen van az utánozhatatlan szett. Ez a professzionális, mégis személyes kisugárzás az irodai élet egyik alkotóelemévé válhat.

Akinek egyébként a munkahelye nem írja elő az outfit milyenségét, vagy nem teszi lehetővé az elegancia ilyen formájú kiélését, annak randevúkra, baráti találkozókra, családi összejövetelekre is nagyszerű választás a fenti összeállítás, vagy más, ami az egyéni ízléssel harmonizál.

2. A lazaságnak is helye van

Azoknak sem kell elmenekülni, akiknek nem éppen a teljesen elegáns kisugárzás az, ami testhez álló. Az oxford modellek kiválóan variálhatóak farmerrel, kötött pulóverrel vagy vékonyabb pólóval, tehát a lazább, hétvégi stílus is megélhető teljes könnyedséggel és persze maximális trendiséggel.

3. A rétegezés még mindig divatos

A réteges öltözködést, mint tippet, sokszor említjük, kicsit talán már unalmasnak is hathat, pedig az igazság az, hogy a rajongottsága nem csökken, sőt. Az idei őszi, téli periódus is érvként szolgált amellett, hogy megéri több réteg ruhában gondolkodni azért, hogy a fázás rémével soha, egy pillanatig se kelljen megküzdeni. A https://modivo.hu/c/noi-oszi-kabatok oldalon sorakozó kabátok bármelyike stílusos kiegészítőjévé avanzsálhat a szett egészének. Vagy például egy hosszú kabát vagy egy divatos trench coat egy az egyben harmonizálnak a márka termékeiben megnyilvánuló klasszikus stílusjegyekkel.

4. A kiegészítők se maradjanak otthon!

A megjelenés komplexitásához természetesen szorosan hozzátartoznak a különböző kiegészítők. Egy öv, egy sál, esetleg egy ékszerszett mind olyan kellékek, amiknek a jelentősége óriási, és amik tovább hangsúlyozhatják a vonzó kisugárzást.

Kiegészítésként pedig, ha már egyszer a kiegészítők kerültek terítékre, érdemes túl látni a fekete és barna alapmodelleken, mivel az állatmintás, illetve a színes darabok is ellenállhatatlanok. Meglehet kicsit több merészség kell a hordásukhoz, de alapvetően bármilyen ruhatárhoz passzolnak, és ott van bennük az a valami, az a plusz, amire mindenki vágyik. Az egyediség. Végül úgyis a személyes preferenciák lépnek elő, mint szűrők, s azok alapján dől el a kérdés, miszerint vajon melyik oxford cipő a befutó? A lényeg, hogy a fenti tippek betartásával a trendi összhatás garantált!

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?