You are currently viewing Három klasszikus cipőmodell, aminek minden nő ruhatárában szerepelnie kell

Három klasszikus cipőmodell, aminek minden nő ruhatárában szerepelnie kell

Vajon melyik a befutó cipő? Melyik az a modell, amit a legtöbben keresnek, amiért sokan rajonganak? Vajon létezik-e sorrend, akadnak-e dobogós lábbelik, amik újra és újra milliókat csábítanak el? Utánajártunk!

Íme, az igazság: a trónjukról letaszíthatatlan „igazik”!

Bár a cipők világa így is, úgy is nők millióit tartja lázban, de azért kár lenne tagadni, hogy igenis akadnak extra befutó variációk, amik valamiért fokozott érdeklődést váltanak ki. Az, hogy ennek mi az oka a legtöbbször nem ismert. Elképzelhető, hogy a megszokás is közre játszik, vagy szebben fogalmazva a tradíciók ereje is elvitathatatlan.

A magassarkú, mint a nőiesség szimbóluma még akkor is sikert arat, ha amúgy egyre kevesebben tudják a legnagyobb természetességgel viselni. Tény, hogy nem olyan egyszerű benne járni, pláne ha tűsarkúról beszélünk, de azért ezek a fortélyok elsajátíthatóak. Ami pedig kétségtelen tény, hogy ez az a fazon, ami az alkalmak sztárjává léphet elő. És lép is, gyakorlatilag minden alkalommal, amikor feltűnik a színen. Szóval az uralma, hatalma, vonzereje – fogalmazhatunk sokféleképpen, megkérdőjelezhetetlen!

De tovább is van, úgyhogy folytatjuk. A CCC széles választékában a csizmák is teret-helyet kapnak. Még jó! Bár azért a tél odébb van, ám az ősz nagyon is közelít. A cipőbeszerzésnek pedig tudható, hogy a legjobb időpillanata a mindenkori most. Ráadásul az utóbbi évek szeszélyességét alapul véve tényleg úgy tűnik, hogy nem lehet eléggé időben felkészülni a hirtelen betörő hajnali zimankóra például.

Mindenesetre az biztos, hogy a csizmák is joggal kérnek maguknak helyet a dobogó felső fokain. Az, hogy ki az első vagy a második, esetleg a harmadik helyezett valóban eldönthetetlen. Pontosabban általános értelemben kár lenne nyertest hirdetni, lévén az egyéni ízlés által felállított sorrend az, ami igazán mérvadó.

Van új a nap alatt?

Nincs! A cipő fajtáinak világában sincs. Szóval nem árulunk el vélhetően nagy titkot azzal, ha bejelentjük a nagy hírt: a sportcipők is figyelemre méltóak! Sokáig hamisan úgy bélyegezték meg őket, mint túlzottan laza lábbelik, amik cseppet sem nőiesek. Aztán hamar kiderült, hogy ez a feltételezés kicsit sem állja meg a helyét.

Még, hogy nem stílusosak, még, hogy nem nőiesek? Dehogynem! A gyártók is pontosan így gondolják, elég csak körbenézni a CCC online felületén és máris szembeszökővé válhat a szemeket gyönyörködtető valóság.

Hol maradnak a papucsok, szandálok, félcipők és társaik?

Ugye, hogy még mennyi minden sorakoztatható fel? Na ezért mondtuk azt feljebb, hogy végső soron az egyediség, az ízlés szava az, ami döntő. Van, akinek az életében a magassarkú abszolút nem játszik, de a sportcipő vagy a szandál annál inkább. Megint más balerina nélkül el sem tudná képzelni az életét. Mindegyik tökéletes válasz, választás!

Ha pedig a bőség, a lehetőség zavara némi zavarodottságra ad okot, akkor a CCC üzleteiben országszerte a személyes tapasztalatgyűjtés segítségével könnyedén pont tehető az örömteli, ragyogó beruházás végére.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?