You are currently viewing Stílustippek a mindennapokra – Palazzo nadrág

Stílustippek a mindennapokra – Palazzo nadrág

Az utóbbi évtized slimfit nadrág dömpingje után úgy tűnik, kezdenek visszaszivárogni a szélesebb szárú, úgynevezett palazzo nadrágok is a boltok polcaira.

Egy-két szezon el fog telni, mire elfogadottá és ezáltal elterjedtebbé válik, pedig nagyon csinos és jól kihasználható darabról van szó, szinte minden testalkat típus kísérletezhet vele.

Persze mint általában, most sem ugyanaz a szabásvonal fog jól állni mindenkinek, az arányaink függvényében érdemes kiválasztani a szár szélességét és a derék magasságát.

Akinek has tájékon van takargatni valója, ügyeljen rá, hogy a derék egyszerű szabású legyen, nélkülözzön bármilyen hajtást, buggyot, hiszen ezek ráirányítják a figyelmet az esetleges takargatnivalóra. Nekik legjobb választás az oldalt zipzáros nadrág lenne, de ilyet mondjuk nem egyszerű találni.

Mintától és anyagválasztástól függően nagyon jól beilleszthető sokféle stílusba, legyen az sportos, elegáns, romantikus, vagány vagy sikkes.

Jó, ha minél hosszabb, szinte súrolja a földet az alja. Emiatt ugyanazt a darabot sajnos nem nagyon lehet felvenni magassarkúval és tornacipővel is, mert ami jó egy lapos lábbelihez, az rövidnek fog hatni egy tűsarok mellett, de jótékony, alakot nyújtó hatása mindenki számára előnyös lehet.

Remekül téliesíthető egy garbóval vagy vékony kötött pulóverrel, de inggel vagy blúzzal is megállja a helyét. Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!

Tóth Eszter
személyi stylist, szín- és stílustanácsadó

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?