Szépség keretek nélkül: megérkezett a látásjavító lézeres szemműtétek új generációja!

  • Olvasási idő:olvasási idő: 8 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

London után Budapestre, a Sasszemklinikára is megérkezett a világ egyik legpontosabb mérőeszköze által vezérelt látásjavító kezelés: Sasszem FEMTO Smart. A világszínvonalú lézertechnológiával végzett kezeléssel tökéletes éleslátásod lehet, fájdalommentesen és maximális biztonság mellett.

Azt természetesen nem állítjuk, hogy egy szemüveges nő ne lehetne csodaszép, de kétségtelen, hogy a smink kevésbé érvényesül üvegen, kereten keresztül. Néha jó játszani az „értelmiségi” külsővel, ám ha kényszerből, mindig hordani kell a szemüveget, az sokaknak inkább teher. Nem véletlenül látunk viszonylag kevés szemüveges menyasszonyt… Egy szép arc, egy szép tekintet sem olyan látványos, ha félig-meddig elrejtjük.

A Sasszemklinika legújabb lézerkezelése egyike a legkorszerűbb megoldásoknak, ami a szemüveggel kapcsolatos nehézségeidet akár egy életre megoldja. Hogy szépészeti hasonlatokkal éljünk, olyan ez, mint mikor sok éven keresztül történő havi gyantás szőrtelenítés után végre végleges és tartós eredményt kapunk egy lézeres kezelés-sorozattal, vagy mikor a napi szemöldökfestegetés helyett profi szakembertől egy gyönyörű, valósághű tetoválást kapunk. Vége a sok macerának, a külsőd pedig már felkeléstől olyan, amilyennek igazán szeretjük. Természetes. A lézeres szemműtéttel is ez a helyzet, hiszen ez egy biztonságos megoldás tartós eredménnyel, egyszeri befektetéssel. Akkor főként így van ez, ha mindenből az elérhető legjobbat választjuk. Kezeléstípusból és klinikából is.

Nézd meg a sasszemkezelés utáni első pillanatokat:

London után már Budapesten is: modern kezelés, tökéletes eredmény

Ez a forradalmian új beavatkozás személyre szabottan tökéletesíti a látást olyannyira, hogy akár 100% feletti lehet a látásélességed és többé nem okoz nehézséget az sem, ha rosszak a látási körülmények (pl. esti vezetésnél).

Szemgolyónk felszíne nem egyenletes, nagyítóval nézve látható, hogy olyan változatos, akár egy domborzati térkép – ráadásul nincs belőle két egyforma. A lézerszemészet egyik kihívása ezért az, hogy a lehető legpontosabban térképezze fel a szem fénytörési hibáit. Minél jobban sikerül ez, annál precízebb és hatékonyabb lesz a korrekció. Ugyanígy fontos letapogatni az egyéni fénytörési hibákat, és az esetleges dioptriakülönbségeket. Ennyi mindent nem is érzékelnek a hagyományos szemészeti mérőeszközök.

Ezzel szemben Sasszem FEMTO Smart kezelés során a Schwind Peramis, a világ egyik legkorszerűbb szemészeti mérőeszköze úgy pásztáz, akár egy műhold a földfelszínt: precízen, érintés nélkül érzékeli a szaruhártya egyenetlenségeit. Pontossága a hagyományos szemészeti mérőeszközöknek akár hatszorosa, másodpercenként 33 képet készít és 45 000 ponton méri be a szem fénytörési hibáit.

Az így nyert több tízezer mérési adat felhasználásával pontos kezelési terv készül, ez után a két világszínvonalú lézer elvégzi a beavatkozást.  Mivel a lézer és a mérőműszer összehangoltan működik, a biztonság és a pontosság garantált.

Ezzel a kezeléssel még olyan rejtett fénytörési hibákat is korrigálni lehet, amelyeket a legjobb szemüvegek, kontaktlencsék, de még a hagyományos lézerkészülékek sem képesek.

A legjobbat a legjobb helyen

Tudjuk, hogy sokan a rohamos fejlődés ellenére bizonytalanok, tartanak attól, hogy belevágjanak a dologba. Pedig a szemészeti lézerkezelés ma már mindössze néhány percig tart, fájdalommentes. Még szabadságot sem kell kivennünk, egyetlen nap pihenés után folytathatjuk a munkát; számítógép vagy kormány elé ülhetünk. Az eredmény pedig lenyűgöző azok szerint, akik már túl vannak rajta: egy nagyon más élet kezdődik. Jöhetnek a visszafogott vagy akár az extrém sminkek is – nincs több korlát!

Ma 10-ből 7 páciens a Sasszemklinikát választja:

Magyarországon a legtöbb ilyen szemészeti kezelést (mostanáig több mint százezret) és kontrollvizsgálatot a Sasszemklinika végzi. De vajon mekkora ez a szám a többi klinika kezelésszámához képest? Az arányokat legjobban ez tükrözi: ma gyakorlatban 10-ből 7 páciens a piacvezető klinika mellett teszi le a voksát. Bár azt mondtuk, mindenki szeme más és más, huszonkét év tapasztalata után elmondható, hogy a  lézeres látásjavítás területén legtapasztaltabb hazai orvoscsapat a kihívások minden típusával találkozott már.  Az esetleges szembetegségeket, szemnyomás-problémákat szigorú protokoll alapján szűrik ki, így gyakorlatilag nincsen kockázat.

Ugyanitt találjuk a legtöbb hiteles referenciát, hiszen számos ismert ember – Rubint Réka, Schobert Norbert, Gombos Edina, Tatár Csilla, Storcz Botond, Burján Csaba, Lábas Viki, Burján Csaba– az itteni orvosoknak köszönheti sasszemét. A legtöbb itt kezelt páciens látásélessége akár 125%-os… De talán ennél is többet jelent, hogy a klinikán dolgozó főorvos, vezető asszisztens és a klinika igazgatója is sasszemű. Így nem csoda, hogy minden beavatkozásra garanciát vállalnak.

 

Az új Sasszem FEMTO Smart kezelésre első 1000 páciens 100.000 Ft kedvezményt és ajándék napszemüveget kap 2019. december 15-ig!

Jelentkezzél be Te is ingyenes alkalmassági vizsgálatra!

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?