Egyedi, stílusos, mesés és menő kiegészítők apróknak és nagyobbaknak

Nem tudod, mit vegyél ajándékba a családban lévő gyermekeknek? Nincs ötleted, hogy honnan szerezzél be egyedi, nem elcsépelt, ámde annál praktikusabb és menő cuccokat?

Akkor mi most segítünk és adunk pár remek tippet, amivel megörvendeztethetők kisebbek és nagyobbak. Vigyázat! Van, amelyikre a felnőttek is rákaphatnak!

 

Félsz, hogy gyermeked véletlenül nekiszalad a tükörnek vagy megdobják játék közben labdával, összetörik és ő megvágja magát? Jó lenne olyan tükör, amivel mindez elkerülhető?

A Wood Art Decor egy kis családi vállalkozás, ahol egyedi magyar tervezésű és gyártású, gyerekbarát akril fali tükröket gyártanak.

A gyermekek számára készülő tükrök maximálisan gyerekbarát termékek, hiszen nem üvegből, hanem akrilból készülnek.

Az akril tükör nem más, mint egy tökéletesen tükröződő üvegszerű műanyag. Szépsége összetéveszthető a hagyományos üvegtükörével, míg élettartama többszöröse annak.

Súlya légiesen könnyű, (az üveg súlyának csupán a fele) így könnyebb hordozni is.

A Wood Art Decor tükrök biztonságosak és balesetmentesek! Nem vág, és nem törékeny, ugyanakkor az üvegnél 11-szer nagyobb ütésállóság jellemzi!

Ha törik is, sehol egy üvegszilánk, az éle nem vág, szabad kézzel megfogható, nem kell óvni minden kis koccanástól.

Biztonságos és gyerekbarát azért is, mert nem tartalmaz mérgező és egészségre káros összetevőket, amit az SGS-tanúsítvány garantál.

 

Canesi Ildikó eredeti végzettsége közgazdász. Pénzintézeti szektorban dolgozott évtizedekig. Munka mellett azonban elvégzett egy keramikus és a lakberendező iskolát is, akkor még puszta érdeklődésből, határozott cél nélkül. Az első porcelánokat egy barátnője kérésére festette 2005-ben, aki szeretett volna egy étkészletet a rosszul evő kisfiának, hogy érdekesebb legyen az étkezés és szívesebben üljön asztalhoz.

A kemencét 2009-ben vásárolta meg Ildi és azóta professzionális technikával készíti a festett porcelánjait. Egyedi stílusuk és vidámságuk miatt annyira népszerűek lettek, hogy hosszú dilemma után úgy döntött, a főállását feladva, 2018 áprilisától már csak ezzel foglalkozik.

Mindegyik termékét imádjuk a Szizi Műveknek, de most 2 kedvencünket mutatjuk meg:

Az Autós étkészlet az egyik. A szirénázó járművek mindig megragadják a gyerekek fantáziáját, sokan odavannak a rendőrautóért, tűzoltóért, mentőért, nekik tervezte ezt az étkészletet.

A kollekcióban a többi népszerű jármű, munkagépek, traktor, vonat is megtalálható. Neves felirattal teljesen személyre szólóvá tehető.

A másik a Lámás étkészlet, mely az Andok tarka színeit varázsolja az asztalodra.

Ennek a kollekciónak a főszereplői a láma, a kaktusz és a perui szőttesek. Az élénk, vidám színek minden terítővel és környezetben jól mutatnak. A barátságos és mókás állat nem csak gyerekeknek, de felnőtteknek is kedvence lesz!  Neves felirattal ez is teljesen személyre szólóvá tehető.

A porcelánok mikrohullámú sütőbe betehetők, mosogatógépben tisztíthatók!

 

Drávainé Németh Eszter három gyermekes édesanyaként hívta életre a Csipetkék Üzlet és Élményműhelyt Pécsett. A kezdettől fogva az volt a célja, hogy termékeivel és szolgáltatásaival a leendő és a kismamák hétköznapjait megkönnyítse. Minden terméket ugyanolyan szeretettel készít el, mintha a saját gyerekeinek vagy unokájának varrná.

A Csipetkék elsősorban olyan környezettudatos, mosható, tartós és mindennapi használatra tervezett gyermek ruházati termékeket és kiegészítőket készít a babavárástól a kamaszkorig, amelyek nem pusztán esztétikusak, de hosszú távon kímélik a család pénztárcáját is.

Náluk nem csak, hogy megvásárolhatod Csipetkéd számára az ovis zsákot, a többfunkciós hátizsákot, a párnát vagy akár a játszószőnyeget – varrótanfolyamaikon (kezdő és haladó szinten) meg is tanítják neked, hogy hogyan varrhatod meg őket!

Nagy kedvencünk az ovis zsák, mely mélysége és sok zsebe miatt jól megpakolható, sőt a fejrészben még rejtett tároló is van az otthoni kincseknek. Annyira egyediek, hogy még jelet meg nevet sem kell belehímezni, biztosan nem fogják összekeverni máséval!

Szettben kapható hozzá a 2 rekeszes tornazsák, melyben a tornacipő egy zippzáros, szellőzős, és könnyen tisztítható anyagú alsó szinten, a tornaruha pedig teljesen elkülönítve a felső szinten tárolható.

Bolti készletükben az ovis zsákon kívül számos más termék szerepel, melyek valamennyi darabját el tudják készíteni egyedi igények alapján is (például: szín, minta, keresztnév), rövid határidővel.

Ha tőlük vásárolsz, biztos lehetsz abban, hogy a gyermeked, unokád egy praktikus, tartós és mutatós termék kis gazdája lett.

 

Tarnavölgyiné Jeney Ágnes két kis hercegnő anyukája, akik sokszor próbálnak neki segíteni, szeretnek kézműveskedni a munkaasztalánál.

Az Ágilánc küldetése a személyes történetetek megvalósítása. Csak úgy lehet igazi a boldogság a végén, hogy minden darabban érződik a rászánt idő, Ági részéről és a megrendelőjéről szintén.

Már több ezer termék indult útnak tőle, mégis minden darabot ugyanolyan gondossággal, örömmel készít. Jó érzés számára részese lenni annak a szeretetnek, amit a megrendelők rejtenek bele egy-egy darabba a személyes feliratokkal, boldog családi képekkel.

Még mindig nem webáruházat üzemelt, mert nem akarja, hogy megszűnjön az egyediség varázsa. Mindenkivel részletesen beszéli meg az elképzeléseket, szöszmötöl minden egyes darabon addig, amíg tökéletes nem lesz.

A sok csodás termék közül az egyik Ágilánc-kedvencünk a táskadíszek. Ezek kicsiknek és nagyoknak egyaránt szépek és hasznosak. Ovis zsákra és iskolatáskára is tökéletesek.

A kicsiket megnyugtatja, amikor rápillantanak, hiszen olyan kép van a medálban, ami nekik sokat jelent.

Ági elkészíti családi fotóval, de gyakori a gyerkőc neve, vagy egy kedvenc szuperhős is a megrendeléseknél. A függőket pedig mindig a gyerekek válogatják össze.

És amitől nem csak szép, hanem hasznos is a lánc, az pedig a szülő telefonszáma. Az iskolások táskadíszére szinte mindig kérik a szülők.

 

Hegyi Margit a GitaMom családi vállalkozás megálmodója. A hintázás régi szenvedélye volt, amely anyává válása után csak erősebb lett. Elkezdte kutatni a magyar és a külföldi piacot, de egyik hintával sem volt igazán elégedett. Mérnökként pontosan tudta, hogy milyen szempontoknak kell megfelelnie egy eszköznek, édesanyaként pedig tisztában volt mindazzal, ami az egészet igazán tökéletessé teszi. Végül ő maga tervezte meg a saját hintáját.

Édesanyja varrónő, így nem okozott számára gondot, hogy a tervek alapján elkészítse az első csepphintát a saját családjuk részére. Majd a másodikat, harmadikat, és sorban a többit a barátaiknak. Aztán úgy döntöttek, hogy megnyitják ezt a lehetőséget mások előtt is, és megalakult a vállalkozásuk, mely a nagymama, Gita anyu nevét viseli. Ő a vállalkozás szíve, hihetetlen lelkesedésével, kitartásával és ügyességével a mai napig lenyűgöz mindenkit.

A GitaMom a család legkedveltebb négyzetméterét készíti el. A Csepphinta ugyanis nemcsak a gyermek fejlesztő tornájára alkalmas, hanem itt iszod majd a reggeli kávédat, bekucorodhatsz olvasni és zenét hallgatni, de még egy esti összejövetel alkalmával is sorba állnak majd érte a vendégek. (Mi biztos, hogy írunk a Jézuskának egy ilyenért…)

Ráadásul strapabíró és tetszetős, akárcsak a cég babzsákjai és többi textilterméke.

 

A Tulipán Csoport című mesekönyv-sorozat Magyarországon először, óvodásoknak, ovisok mindennapjait mutatja be, színes grafikákkal, egyszerű szövegkörnyezetben.

Történeteik egy mesés kis óvoda Tulipán Csoportjába járó gyerkőceiről szólnak.

Mint minden kisgyermeknek, nekik sem könnyű megbirkózni a hétköznapok adta nehézségekkel, de a Tulipán Csoport óvónénije igyekszik varázszsebének segítségével a sok kis problémára megoldást találni!

Mitől mások ezek a mesekönyvek?

Óvodásoknak, az ovisok mindennapjait mutatja be a sorozat színes grafikákkal, egyszerű szövegkörnyezetben.

A könyvek végén pár oldalas színező vár! Így a szülők és a gyerekek együtt színezhetik tovább a történetet!

Minden mesekönyv utolsó oldalán találsz egy QR kódot. A kód beolvasása után Zsigmond Tamara olvassa fel a meséket!

100% ban magyar mesekönyvek, magyar író tollából, magyar nyomdából, magyar vállalkozástól!

 

 

Seres-Fridrik Noémi a MiLi babák megálmodója. Angyalok, tündérek, hordozós babák, képek születnek a kezei között, melyeket 100% természetes anyagból, minőségi gyapjúból tűnemez technikával készít.

A Waldorf babák sok más jótékony hatásuk mellett segítik a gyerekek élményfeldolgozását, segíti őket a szociális elhelyezkedésben, és a hétköznapi élethelyzeteik megoldásában.

Szerepet kap a baba a kellemes és a kellemetlen vagy fájdalmas élmények újrajátszásában, feldolgozásában. A gyermek fantáziája ad szerepet mindegyiknek.

A hagyományos Waldorf babának nincs kifejező arca és szeme éppen azért, hogy ne gátolja a gyermek szabad fantáziáját. Méretarányosak, tehát gyermeket és felnőttet is élethűen ábrázol.

A gyapjú pedig, melyből készülnek, olyan csodálatos tulajdonsággal rendelkezik, hogy átveszi a környezet illatát, melegét, így egy idő után a gyermeknek otthonos érzés lesz a babáját ölelgetni.

 

Az egészen biztos, hogy mi mindegyik ajánlott termékbe beleszerettünk,

de reméljük, hogy neked is jó tippeket adtunk velük!

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?