Köröm inspirációk – A vörös dögös arcai – képekkel!

Múlt heti posztunkban az örök klasszikus francia manikűrt vettük górcső alá. Abban a cikkben is szóltunk arról, hogy a francia mellett a piros a férfiak kedvence rajtunk, hölgyeken. Szóval ezzel tuti nem lőhetünk mellé csajok! Viszont a kedvenc pirosunknak nem csak egyféle arca létezik ám! Ezt mutatják meg nekünk most a  Blondy Körömszalon munkatársai.

A legkedveltebb szín a palettákon a piros, ez kétségtelen.  Legalább 10 árnyalata létezik, így amikor azt mondják a vendégek, hogy pirosat szeretnének, eléjük teszik a skálát, hiszen a pirosnak is 1000 arca van, nincs olyan, hogy A piros…

A legeslegklasszikusabb árnyalata a Ferrari piros nevet kapta. Ez a pirosnak az az árnyalata, amely az összes hajszínhez, bőrszínhez tökéletesen passzol és igazán dögös hatást kelt. Főleg egy gyönyörű piros ajakfestéssel dúsítva a látványt! Ezzel a kombóval igazán szexi lesz az összhatás, garantált a siker!

 

A körmös versenyeken egyébként kötelező elem a piros lakkozás, mivel ez kiad minden esetleges hibát a kiírt versenyszetten. Ennél, ha hibázik a manikűrös, az egészen biztos, hogy látszani fog!

A nyári időszak közkedvelt árnyalata inkább a koktélcseresznye piros felé hajlik. A jó idő beköszöntével a vendégek ilyenkor a világosabb árnyalatokat jobban igénylik már.

A málna színbe hajló árnyalatok is igen népszerűek nyáron.

Ahogy pedig elérkezik a hidegebb időszak, a sötétebb, bordósabb színeket részesítik előnyben.

A piros az, ami mindenkinek jól áll, ha megfelelően viseli.

A világosabb bőrűeknek sem kell félniük tőle. Ha belegondolunk, egy világos bőrű, vörös vagy szőke hajú hölgynek is milyen pompásan áll a piros, ha például egy színes, mondjuk zöld szettel kombinálja! Tökéletes!

A sötétebb hajúaknak, bőrűeknek természetesen a legklasszikusabb gyönyörűség ez a szín, akár körömszettben vagy sminkben is! Minden évszakban elsöprő hatást érhetnek el vele!

Egy kis díszítéssel, mintával is fel lehet dobni, ha éppen ahhoz van kedvünk!

 

 

Szóval, ha nem tudod eldönteni, milyen színt szeretnél és nem bízod a véletlenre,

akkor a klasszikus, de egyben dögös, szexi és örök pirossal

egészen biztosan nem lősz mellé!

 

(A képek a Blondy Körömszalon tulajdonát képezik.)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Ehhez a bejegyzéshez egy hozzászólás érkezett.

  1. Szia szeretnek. Idöpontott. Kerni. Ha meg. Lehecseges ??? Köszi. Varom. A visza. Irásodat. Irj ???

Vélemény, hozzászólás?