Megérkezett a My Spicy Cup, az egyedülálló kávéfűszer-kollekció!

A kávézást sokan éljük meg egyfajta énidőként, amely messze túlmutat a megfelelő mennyiségű és minőségű koffein bevitelén, a hangsúly a kávézás élményén van, amelynek fokozására számos megoldás létezik, de korántsem mindegyik egészséges.

A jelenleg piacon lévő különféle, ízesítők mellett alternatívaként végre itt van az egyedülálló My Spicy Cup, kávéfűszer-kollekció, amely valódi illatokkal, ízekkel élményekkel, érzésekkel fűszerezi meg, teszi még teljesebbé a kávénkat és az életünket.

Magas minőségű kávéélmény – A My Spicy Cup születése

Véletlenek nincsenek. Dóri és Judit találkozása egy olyan létező piaci igényre adta meg a választ, amely már egy ideje jelen van a kávézók életében, de valós és jó megoldás korábban még nem született rá. Ez az igény a kávézás élményének további fokozása, egészségesen, adalékanyagoktól mentesen, a legmagasabb minőségben.

Erre ad megoldást a My Spicy Cup, amelyben Dóri és Judit kávézás iránti szenvedélye, tapasztalata és tudása ölt testet. A kávéfűszer-kollekció minden eleme a kávézás élményét emeli még magasabb szintre, a fűszerek varázslatos világába kalauzolva a fogyasztókat úgy, hogy nem elnyomja, hanem kiegészíti a kávés italok ízét, új perspektívát adva ezzel a kávézóknak és a fogyasztóknak is.

A jelenleg 5 ízből álló kávés- és tejes italokra specializálódott fűszerkeverékek tökéletesen megfelelnek bármilyen egészségtudatos üzleti koncepciónak, és a termékek magukban hordozzák azt a generációkon átívelő szakértelmet, amivel Judit, a Fűszerbár tulajdonosa rendelkezik. A kilenc hónapon át tartó műhelymunka eredményeként született fűszerválaszték tökéletesen illik a professzionális kávézók kínálatába, de ugyanígy alkalmas az otthoni használatra is, azaz a kávézókban megismert élmény otthon is reprodukálható.

Judit izgalmas ízekkel játszó, innovatív My Spicy Cup ízkompozíciói előtt nagy út áll. Nem csak itt, a születése helyén, a Csillaghegyi Megálló kávézóban kívánja meghódítania a vásárlókat, hanem a magyar kávés- és kávézó társadalom számára is szeretné megmutatni, mitől tud többet, miben más.

Az egészségtudatos, tartósító- és színezőanyagoktól mentes, a legmagasabb minőségű fűszerekből készíttetett keverékek számos italhoz társíthatók, a kávés és tejes italok mellett a smoothiek, turmixok, tejes desszertek, pohárkrémek, édes fogások felé is lehet velük nyitni.

A My Spicy Cup kávéfűszer-kollekció:

  • Coffy – klasszikus
  • Pink Rose – harmónizáló – elegáns és ellenállhatatlan
  • Curcuma Latte – egészségesen frissítő
  • Orange-Ginzeng – kicsattanó életerő és energia
  • Choco Latte – rafináltan csokoládés

„Fűszerezz velünk szenvedéllyel!”

(fotók: Pintér Adrienn)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük