You are currently viewing Carrie-horoszkóp 2021 júniusra

Carrie-horoszkóp 2021 júniusra

Végre eljött a jeges italok ideje! Éljen a napsütés és a nyár illata a levegőben! Nézzük, mit tartogat még a június!

Kos (március 21. – április 20.)

Vitatott hónap vár rád. Június egy érzelmi hullámvasútra hasonlít a Kosoknak: lesznek sikerek és győzelmek, de lesznek olyan nehézségek és problémák is, amelyek megoldása sok erőfeszítést igényel. Próbálj optimista maradni!
A környezeted támogatására a szokásosnál nagyobb szükséged lesz, próbáld megtalálni mindenkivel a megfelelő hangnemet.

Jelentős változások várhatók üzleti területen. Nem mindegyik érint személyesen, de lehet, hogy alkalmazkodnod kell, új együttműködési módszereket kell keresned.

Adj esélyt arra, hogy valami újat megtanulj! A júniusban szerzett tapasztalatok később több esetben a hasznodra válnak. A legközelebbi emberekkel való kapcsolatok alakulása nagyban függ a szavaidtól és tetteidtől.

Ne légy túl követelőző a szívedhez közel állókkal, akkor gyengeségeidet megértéssel kezelik.

Bika (április 21. – május 21.)

Júniusban a pozitív trendek hatása érvényesül, kellemes és eredményes hónap lesz számodra  a június.  A szokásosnál sokkal több tennivalód lesz, de ha nem pazarolod az idődet felesleges dolgokra, akkor mindent időben el tudsz végezni. Egy-egy nehézség felmerülhet a kapcsolatokban, önfegyelmedre szükség lesz.

Sok időt kell töltened a munkával, az üzleti partnereket figyelmeztetni kell a teljesítendő kötelezettségekre. A pénzügyi szektorban pozitív változás várható. A bevételek nem növekedhetnek jelentősen, de rendszeresebbé és kiszámíthatóbbá válnak. Sokkal magabiztosabbnak érzed magad, meg fogod érteni, hogyan lehet a pénzed jobban kezelni.

A nyereséges ügyletek nincsenek kizárva, még akkor is, ha időnként nehézségek merülnek fel. Ráadásul gyakrabban lesznek lehetőségek, mint problémák és ez inkább cselekvésre ösztönöz, mintsem panaszkodásra.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Valószínűleg érdekes emberekkel, ismerősökkel való kellemes találkozásokkal telik a június.

A bizalom visszatér az Ikrekhez, aki korábban kételkedett a döntése helyességében. Az előrelépés sokkal könnyebbé válik. A hónapban erős lesz az intuíciód, tudni fogod mit kell tenni fontos győzelmek elnyerése érdekében. Ennek ellenére kellemetlen pillanatok is lehetségesek. Leggyakrabban azzal társulnak, hogy olyan emberekkel kell megküzdened, akiknek a hírneve megkérdőjelezhető, és a szándékai nem világosak.

Vigyázz, jól mérd fel, próbáld megválogatni, hogy kiben bízol meg, ha a helyzet lehetővé teszi. Próbálj magadra hagyatkozni és ne a csillagok szerencséjére és támogatására.

Rák (június 22. – július 22.)

A hónap nagyon eredményes lesz, és ez nagyrészt a Te érdemed. Még akkor is, ha mostanában úgy érezted, hogy kimerült vagy, most teljesen más lesz a helyzet. Olyan lehetőségek nyílnak meg, amelyeket ki akarsz használni.

A Rákok energikusan és határozottan cselekszenek, nem félnek a nehézségektől, és megtalálják a módját az út közben felmerülő összes akadály leküzdésére. A tiszta elme, a nyugalom és az előrelátás segít minden körülmények között helyes döntéseket hozni. Nyugodt maradsz, ha mások idegesek és mindig a legfontosabb céljaidat tartod szem előtt.

Tetted sokak iránti tiszteletet ébreszt. Azok az emberek, akik korábban alábecsültek téged, meggondolják magukat.

Új emberek jelennek meg, akik támogatnak; nekik köszönhetően fogod elérni céljaidat. Baráti kapcsolatok kialakulása sincs kizárva.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Június elején nehéz lesz összegyűjteni a gondolataidat. Ez az az idő, amikor sok oroszlán többet álmodik, mint valódi terveket készít. Érdemes meghallgatni azoknak az embereknek a tanácsait, akik reálisan tekintenek az életre. Nekik köszönhetően a kitalált sikert valódi eredmények váltják fel.

Idővel több lesz az aggodalmad, néha még az sem világos, hogy mit is vállaltál. Fontos, hogy ne helyezz túl nagy hangsúlyt az apróságokra. Határozd meg a prioritásaidat és azonnal világos lesz, hogy hol és hogyan kell tovább lépni.

A szeretteiddel való kapcsolatod néha feszültséggel teli lesz, de itt sikerül rendezni és elkerülni a komoly problémákat. A belső intuíciód a segítségedre lesz! Ne a pillanat hevében cselekedj és szavaidat gondold meg előre, mielőtt kimondod.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Június eleje nem a legkedvezőbb időpont a kommunikációs szempontból. Néha olyan emberekkel harcolsz, akikkel korábban jól kijöttél. Munkában a nézeteltérések nincsenek kizárva, egyes Szüzeknek sokkal nehezebb lesz kijönni a kollégákkal. Szerencsére ez a helyzet átmeneti és hamarosan jobbra fordul.

Néhány dolog kiderül a múlttal kapcsolatban, tisztázd az esetleges félreértéseket! A munkában akkor érhetsz el sikereket, ha hajlandó vagy önállóan és keményen dolgozni. Ha így teszel, fontos szakmai sikereket érhetsz el és feljuthatsz a ranglétrán. Igaz, türelmesnek kell lenned, egy kis időbe telik, amíg a jutalom megtalálja hősét.

A személyes kapcsolatok szempontjából a hónap második fele nagyon kedvező lesz. Ez az idő alkalmas családi vakációra, baráti utazásokra, régi ismerősökkel való találkozásokra. A társasági köröd érezhetően bővülni fog, néhány Szűz hasznos kapcsolatokra tesz szert.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A hónap mozgalmas, de kedvező. A legfontosabb dolog, amit elvárnak tőled, az a prioritások meghatározása és annak megértése, hogy elsősorban milyen célokat akarsz elérni. Nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik.

A helyes döntések és a fontos kérdésekre adott válaszok ritkán lesznek nyilvánvalóak. Érdemes tanácsot kérni olyan emberektől, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek. Sok tennivalód lesz a hónapban. Új hobbit találhatsz, ami később jövedelemforrássá válik.

Feszült pillanatok valószínűek a hónap végén. Ennek oka gyakran az, hogyha a Mérleget a megszokott önkontrollból kibillentik, jóindulatuk csökken és hirtelen idegesek lesznek. Szerencsére megtalálod a módját, hogy gyorsan helyrehozd a dolgokat.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Június eleje stresszes és mozgalmas lehet. De képes leszel megbirkózni az érzelmekkel és a tapasztalataid segítenek abban, hogyan profitálhatsz a történtekből.

Több váratlan esemény lesz, ami miatt radikálisan meg kell változtatni a korábbi terveidet. Ám a Skorpiók valószínűleg nem panaszkodnak, mert sok új lehetőség nyílik meg és mindegyiket ki akarja használni. A hónap közepén figyelni kell arra, hogyan alakulnak a kapcsolatai másokkal. Ne hagyd, hogy provokáljanak! Vigyázz azokkal, akik mindenáron el akarják nyerni szimpátiádat, hallgass a belső hangodra, hogy kiderüljenek szándékaik.

Június utolsó napjai különösen sikeresek lesznek. Ez az az idő, amikor a csillagok támogatják számos törekvésedet. Ez pedig azt jelenti, hogy elkezdheted a legmerészebb tervek megvalósítását, felvállalhatod azt, ami korábban túl nehéznek, szinte lehetetlennek tűnt.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Június eleje a váratlan események ideje, amelyek fontos szerepet játszhatnak az életedben. Lehetséges, hogy másképp néz majd ki, ami korábban ismerősnek tűnt. Néhány Nyilas rájön, hogy eljött az ideje, hogy teljesen új szokásokat vegyen fel vagy gyökeresen megváltoztassa a korábbiakat. A körülötted élők biztosan támogatni fognak.

Idővel a helyzet stabilizálódik és kiszámíthatóbbá válik. A pozitív trendek hatása folyamatosan erősödni fog. A munka sikere valószínű, lehetséges, hogy csábító szakmai kilátásaid lesznek. Nyugodtan beszélj győzelmeidről és eredményeidről; az intelligens, nem feltűnő önreklám nagyon hasznos és hatékony.

A hónap második fele nagyon jó a dolgok rendbetételéhez, a régi hibák kijavításához és a felesleges dolgoktól való megszabaduláshoz. Örülj annak a lehetőségnek, hogy új formába rendezheted az életed.

Bak (december 22. – január 20.)

Jó hónap vár rád. A siker fő feltétele viszont az önkontroll. Június elején valószínűleg vannak olyan esetek, amikor nehéz lesz nem engedni a dühnek. Ha követed az érzelmeidet, hamarosan megbánod. Tarts egy rövid szünetet, gondolkodj, mielőtt cselekszel. Talán utána egy teljesen más megvilágításban láthatod a helyzetet.

A június nagyon eredményes lesz. Sok fontos dolgot megtehetsz, megbirkózol olyan feladatokkal, amiket hosszú ideje halogattál. Fáradhatatlan leszel és energikus. Inspirál a lehetőség, hogy könnyebbé tedd az életedet. Lehetséges, hogy családi ünnepekkel, barátok rögtönzött bulijával telik a hónap.

A hónap utolsó napjaiban légy óvatos, vigyázz a pletykákkal, hibáidat mások kihasználhatják.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Sok tennivalód lesz a hónapban. Gyakran előfordulhatnak váratlan problémák, amelyek megoldásához találékonyságra lesz szükség. Nyugodtan kérj tanácsot valakitől, akiben megbízol.

Ez a megfelelő hónap, amikor egyeznek a céljaid és érdekeid. Sokkal gyorsabban érsz el sikereket. A régi kihűlt kapcsolatok erőfeszítés nélkül helyreállíthatók. A közös feladatok megoldása a szokásosnál hosszabb időt vehet igénybe. Nem a te hibád, csak most olyan a helyzet, hogy minden apróság fontos lehet. Mindent többször ellenőrizz, így elkerülheted a hibákat.

Nem lesz mindig könnyű megértőnek lenni a szeretteiddel, néha félreértik a kedvességed. Légy óvatos, mert nem tudni, hogy mi az igazi érdeke és szándéka az embereknek. Ennek eredménye lehet néhány kellemetlen helyzet és feszült pillanat. Szerencsére minden rendeződik, mielőtt komoly problémák merülnének fel.

Halak (február 20. – március 20.)

A pozitív trendek hatása érvényesül, de ez nem azt jelenti, hogy könnyen érsz el sikereket, feszült pillanatok még mindig lehetségesek. Ám mindig megtalálod a kiutat egy nehéz helyzetből, gyorsan megbirkózol a nehézségekkel, leküzdöd az akadályokat.

A szerencse veled lesz a hónap során. Alkalmad nyílik megszökni a hétköznapi gondok elől, kilépni a megszokott környezetedből, használd is ki. Kedves ismerősökkel találkozhatsz, lehetőség lesz érdekes emberekkel kommunikálni, akiktől sokat fogsz tanulni. Sok ember kedvel téged, így nagy valószínűséggel barátság vagy romantikus kapcsolat is elkezdődhet.

A hónap végén különösen fontos, hogy ne siess döntéseket hozni. Ez az az idő, amikor könnyű téves útra lépni, engedve az érzelmeknek. Adj magadnak egy kis időt arra, hogy átgondold a dolgokat! A megérzéseid megmondják, mi a legjobb cselekedet.

Álmodjatok nagyot és valósítsátok meg vágyaitokat,
közben pedig ne felejtsetek el töltekezni és
élvezni a júniust sok napozással, koktélokkal!

(kezdőkép: Unsplash)

 

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?