You are currently viewing Pénztárcabarát karácsonyi ajándéktippeket hoztunk!

Pénztárcabarát karácsonyi ajándéktippeket hoztunk!

2020 karácsonya egészen biztos, hogy nem a felejthető kategóriába fog kerülni. Sajnos a pandémiás időszak meghatározza nem csak a mindennapi életünket, hanem a költségvetésünket is.

Nyilván vannak, akik most sem tesznek le a nagy és drága ajándékokról, de azért sokan törik a fejüket, hogyan is legyen…

Mi annak a hívei vagyunk, hogy a kicsi, ám annál nagyobb szívből jövő ajándékokkal is lehet ugyanakkora -ha nem nagyobb- örömet okozni szeretteinknek.

Ezért adunk pár olyan tippet, ahonnan pénztárcabarát, de egyedi és emlékezetes ajándékot tudtok beszerezni erre a fura karácsonyra.

TáblaVilágok

Emlékezetessé teheted kisbabád első karácsonyát egy igazán különleges, egyedi névre szóló állatos karácsonyfadísszel. A TáblaVilágok fa állat mintás karácsonydíszei még évek múlva is mosolygásra késztetnek majd, ha felidézi benned azokat a szép, meghitt pillanatokat, amelyeket jelképezni fog.

Kérhető „Első karácsonyom” vagy „Boldog karácsonyt” felirattal is róka, bagoly, cica, kutya, mókus mintával. Egészen december 15-ig rendelhetőek.

Ha olyan nagyszülőnek, szülőnek, anyósnak-apósnak, nagynéninek, rokonnak keresel ajándékot, aki legtöbb idejét a konyhában tölti finomabbnál finomabb ételek, sütemények készítésével, akkor tökéletes karácsonyi ajándék lehet a családi figurás névre szóló fakanál szett is.

Aranykapu Zenekar

Az Aranykapu Zenekar 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy zenei- és anyanyelvi értékeket adjanak át a legkisebbeknek, az életkori sajátosságoknak megfelelően. Nagybőgő, zongora, cayon, harangjáték, gitár és egyéb ritmushangszerek kísérik a dalaikat.

A zenekar tagjai: Kiss Krisztián (zeneszerző), Lőrinc Tamás és Töreky Zsuzsi, énekes, dalszerző.

Legújabb Aranykapus gyermek cd-jük a Mesebeli csillag 11 dallal (melyből 2 népdal, a többi saját daluk, dalszerzők: Kiss Krisztián és Töreky Zsuzsi) jelent meg. A lemezen található dalok közül 3 a Kerekítő manó és barátai bábos mesekoncertjük dala.

Egy kis ízelítő koncerthangulatukból:

Facebook oldalukon folyamatosan adnak információkat magukról dalaikról, cd-ikről és mesekönyveikről, de lesznek élő bejelentkezéses koncertjeik is a karácsonyi időszakban.

Mikulásváró és Karácsonyi koncertjeik pedig decemberben itt érhetőek el>>>

Mangyal Kincsei

Tünde 3 éve alkot textilből, főleg pamutvászonból dekorációs termékeket, párnákat egyedi mintával, névvel; illetve egyedi formapárnákat, táskákat, neszesszereket.

Készít továbbá egyedi pinátákat is születésnapra és egyéb alkalmakra.

A Mangyal Kincsei karácsonyi kínálatában találsz számos cuki, akár névre szóló díszt: angyalkákat, kiscsizmát, rénszarvast, baglyot, textil szaloncukrokat fahéjjal/szegfűszeggel töltve, textil karácsonyi ajtódíszt jegesmacival.

Munkái elkészítésének határideje 2 hét, így ezzel kalkulálj, ha tőle szeretnél karácsonyi ajándékot.

 

Ficak Budapest Craft/Shop

50 hazai kézműves és 2 alapítvány kézzel készített termékeit találod a Ficakban. A bolt alkotói mind egyéni vállalkozók (többnyire nők, édesanyák) vagy családok. A legtöbbjüknek a Ficak az egyetlen értékesítési csatorna, a karácsonyi vásárok elmaradása pedig nagyon nehéz helyzetbe hozta őket.

Online a webshopjukon keresztül, offline pedig budapesti üzletükben tudsz vásárolni náluk.

A kézművesek, akiktől találhatsz a boltban kincseket:

Adris design, Alenga, Amira szappan, Anazu design, Angyalfia műhely, Artfans.hu, Ági jewellery, Barbi horgol, Bead Feast, Bibiee, Bihiga, Card-in-all Wishes , Csillag Faék-szer, DeLine, Etlingart, Fodorinda, Frigg Weaving, Herbalys, Irka-firka, Kiss Gabi kerámia, Köves Manuart, L-Egyél velem, Ladinek Viktor, Lingvi, Linka papír, Lock&Doll, M. Tünde táska, Made-In-Dia, Malliola, Mancika Designs, Mázold magad,  Melicher Bernadett Art, Melim.makes, MyPix Stúdió, Moravcsik Alapítvány, Mórocz Eszter origami, Mutuku, Noname, OD kerámia, Old Blue, PICaROUND, Ringlow, Svidia design, Swing, Szuno (Igazgyöngy Alapítvány), UkmukFUKSZ, UPCY ökodesign, Zokni Nyunya, Zsóka Művek

 

És ha már kincsekre leltél, akkor azért nem utolsó és jól mutat, ha van mibe becsomagolni őket!

A csomagdoboz.hu (M-K Codex Kft.) családi vállalkozás 1992 óta készít kartondobozokat. Ez idő alatt a fogyasztói igényeknek megfelelően változtak a szolgáltatásaik is. Fontosnak tartják, hogy a hazai kézműves termékek és szolgáltatások is megfelelő hazai csomagolást kapjanak, így ezt kiemelten fontos küldetésüknek tartják.

Vásárlóiknak a legkisebb mérettől, az 1-2 darabos megrendeléstől a több ezres, szitázott, nyomott kivitelezésig mindent biztosítanak.

Párna dobozaik, kisebb méretű dobozaik elegáns vagy éppen natúr kivitelben pedig megfelelő csomagolás bármely termék számára.

Reméljük, hogy sikerült ötleteket adnunk ahhoz, hogy ez a fura karácsony azért mégis

örömteli, bensőséges és szeretetteljes legyen!

(kezdőkép: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?