You are currently viewing Top 5 magyar és külföldi csatorna, melyekkel könnyebb (és viccesebb) a karantén

Top 5 magyar és külföldi csatorna, melyekkel könnyebb (és viccesebb) a karantén

Pár napig még talán érdekesnek is tűnhetett az otthonlét, de valljuk be őszintén: most már nem annyira buli a dolog.

Főleg akinek otthon tanulnia kell a gyerekkel, közben home office-ban otthon dolgoznia, ellátni a családot, és még sorolhatnánk…

Mi igyekszünk úgy feldobni ezeket a vészterhes napokat, hogy csempészünk a kevés üres perceinkbe egy kis humort, mert máshogy totál becsavarodnánk.

Most nektek is ajánlunk 3 magyar és 2 külföldi csatornát, amikkel mostanában kikapcsoljuk pár percre az agyunkat.

1.Várkonyi Judit 

Elsőként mindenképpen Várkonyi Judit színházi PR-os, közíró a karantén ideje alatt indított oktató csatornáját ajánljuk nektek. Judit naponta más-más tantárgyban oktat, olyan zseniális módon, hogy aki nem ismeri, simán azt hiszi, hogy ez tök komoly. Amúgy meg szeretnénk, ha minél többen lennének ilyen Tanárnők, mint ő. Úgy gondoljuk sokkal többen és szívesebben tanulnának. Hiszen Judit igen komolyan veszi az élménypedagógia fogalmát!

Nem tudunk mást mondani, mint azt, hogy: Eddig is imádtunk Judit, de most még jobban és kérünk, soha ne hagyd abba az óráidat!

Egy kis ízelítő:

2. Anzselika Habpatron

Aki ugye nem most kezdte, de legalább annyira bolond, az pedig nem más, mint Stefanovics Angéla, Jászai Mari-díjas színésznő, forgatókönyvíró, filmrendező, alias Anzselika Habpatron. Ő ezt mondja magáról YouTube csatornáján:

„…azért vagyok itt, hogy azt a sok rossz dolgot, ami titeket ér, megértsétek, hogy miért jó. Sütök, főzök, álomfejtek, és mindenféle ötleteket adok majd nektek hétről-hétre, hogy ne szomorkodjatok.” 

És higgyétek el, szomorkodni biztos nem fogtok rajta…

3. Tajgetosz Show

Anzselika után szabadon nemrég feltűnt a férfi verziója is a Tajgetosz Show, mégpedig Fekete Ádám rendező, színész, író és dramaturgtól. Videói fergeteges humorral igyekeznek közelebb hozni a sérült és ép embereket (bár ez nézőpont kérdése, ki melyikbe tartozik…). Ádám így mutatja be a csatornát:

„Az ókorban az életképtelennek tartott embereket ledobták a Tajgetoszról. De ha végiggondolták volna, mindent és mindenkit le kellett volna dobniuk, mert az egész élet tele van képtelenségekkel. Mennyivel könnyebb lenne, ha a nehézségeinket, amikről még beszélni sem merünk, egyszerűen csak ki tudnák nevetni. Mi akadálya? Én magamat kigúnyolom, ha kell – és néha kell.”

4. Martina Hill – Knallerfrauen

Ha nem magyarul, hanem mondjuk németül szeretnéd hallgatni a hülyeséget, akkor nagyon ajánljuk Martina Hill Knallerfrauen csatornáját. A német színésznő, aki amúgy a Cobra 11 sorozat titkárnőjének szerepét is alakítja (erre is rákattantunk a karanténban), sorozatában vicces hétköznapi, ámde annál idegesítőbb helyzeteket figuráz ki.

Nagyon szórakoztató, és még azok is érthetik (a lényeget mindenképp), akik nem beszélik a német nyelvet.

5. Celeste Barber

Ha pedig angol nyelvű szórakozásra vágysz, mindenképpen és csakis Celeste Barbert ajánljuk! Celeste egy olyan (semmiképpen sem) hétköznapi nő, aki nem nádszál karcsúságáról, hanem inkább szarkasztikus humoráról híres. Úgy figuráz ki celebeket, reklámokat, hogy a könnyeink csorognak a nevetéstől. Leginkább Facebook oldalán találhatjuk a vicces bejegyzéseket, így ott érdemes őt követni.

Szóval kedves olvasóink, higgyétek el, a humor gyógyít és segít könnyebben átvészelni mindent!

(kezdőkép: pexels)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?