You are currently viewing Milyen az igazi nő?

Milyen az igazi nő?

Vajon milyen az igazi, nagybetűs NŐ? Telt, vagy éppen karcsú, törékeny? Humoros, nagyszájú vagy kimértem hűvös?

Erősen sminkelt vagy természetesen gyönyörű még reggel az ágyból kibújva is? Hisz tudjuk, az a ki szép, az reggel is szép…

Tudatos karrierépítő vagy családcentrikus édesanya?

Hogy lehet az, hogy ezen a világon ugyanúgy szépségideálként ismert Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Julia Roberts vagy épp Michelle Obama? Külsejüket tekintve szépek, de, mint tudjuk, a szépség ezen megközelítése szubjektív. Valami több van emögött…

A szépség csak a felszín, az igazi titok bent rejtőzik:

az igazi nő önazonos.

Ismeri önmagát, ismeri hibáit, beismerte és elfogadta ballépéseit és ami a legfontosabb: tanult belőlük, eltette őket arra a polcra, ahová valók.

Nem akar többnek, másnak látszani annál, ami: önmaga.

Nem szeretne kínkeservesen másra hasonlítani mert tisztában van vele, hogy ő így tökéletes ahogy van: pár ránccal talán és nőiességét körvonalzó zsírpárnákkal, vagy épp keskeny vonalaival. Ismeri a testét, szellemét, értékeit. Ehhez viszont idő kell, tapasztalás, tanulás, néhány bukás, majd felállás és emelt fővel továbbhaladás a boldogság felé.

Az igazi nő – viseljen kinyúlt sportfelsőt vagy akár tízcentis magassarkút – tudja mennyit ér és pontosan ezért azzal is tisztában van mit keres és mit érdemel.

Nem akarja, hogy megmentsék, de ha szembetalálja magát élete párjával akkor ezer fokon ég és kitart mellette tűzön-vizen át, addig amíg ez mindkettejük számára fontos, amíg él a MI fogalma.

Az igazi nő tudja mennyit ér.

Starmind 

(kezdőkép: Unsplash)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?