You are currently viewing Kis női kézitáskák, amik ebben a szezonban is elragadóak

Kis női kézitáskák, amik ebben a szezonban is elragadóak

A kézitáska egyszerűen nem hiányozhat egyetlen hölgy kelléktárából sem. Abban azonban már kevésbé egységes a vélekedés, hogy mekkora az a méret, ami még az elragadó jelző jogos birtokosa, és mi az, ami esetleg már túl nagynak számít, ha egyáltalán létezik ilyen? Nézzük!

A műszőrme természetesen továbbra is rajongott!

A nagy divatmárkák tervezőasztalán megszülető modellek végül biztos, hogy befutóvá, és milliók kedvenceivé válnak. Nem meglepő módon idén, előrevetítve a jövő évi trendet is, a műszőrme, mint díszítési irányzat került a reflektorok fényébe. Azt nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy „mű” szőrme, mert manapság már konkrétan bűnténynek számít más variációban gondolkodni.

Ezek a típusok kitűnően kombinálhatóak komplett szőrmés szettekkel, vagy éppen meleg hatású ruhadarabokkal. Jöhetnek a kötött pulcsik, mellények, és a bolyhos felsők!

Félre a mikroszkópokkal?

Viccesen fogalmazva, az előző években arattak a miniatürizált táskák. Nyilván a kicsi méretű kézitáska, mint trendi irány, nem kerül parkolópályára, amiről a CCC széles választéka is hűen tanúskodik. Ugyanakkor a tervezők úgy határoztak, hogy előrukkolnak néhány kifejezetten gigantikus méretű darabbal.

Úgy is mondhatnánk, hogy az XL méretű variációk nem nehezítik majd meg a bepakolást: nem elég, hogy az egész sminkkészlet is elpakolható, de még egyéb kiegészítők, kellékek is bezsúfolhatóak. Ez a táskafajta nagy méretével, valamint jól megmarkolható fogantyújával igazi mindennapi modell, azaz a hétköznapokban kitűnő szolgálatot tehet.

Ám az elegancia társa, az alkalmak fénypontja még mindig a kisebb méretű variáns, amiben elég, ha a rúzs, meg egy papírzsepi fér el, hiszen az elsődleges célja nem a funkcionalitás, hanem a szemek gyönyörködtetése.

Időtlen klasszikusok előre!

A 2023–2024-es szezonban felbukkantak és maradtak a porondon az úgynevezett klasszikus táskák, mint például az oldalt patentos fajták. A klasszikus kialakításra minimalista szemlélet a jellemző, ami azonban nem pejoratív értelemben vett egyszerűséget, hanem szabad szemmel is jól látható nagyszerűséget eredményez.

Ha már időtlenség, akkor a láncos modellek is szót érdemelnek. Főleg azért, mert nem most kezdték a pályafutásukat. A CCC online kínálatában évek óta rangos helyet foglalnak el, nem véletlenül. A tervezők nem szeretnek folyton új trendeket megalkotni, ez egyébként a fenntartható jövő építését is támogatja, így aztán a láncok továbbra is sikkesek. S most történetesen nem a nyak- vagy karláncokra gondoltunk, bár ezeket sem érdemes kihagyni a komplett szettből, hanem a táskákat díszítő, ékesítő motívumokra.

Félre a szürkével, jöjjön a vadító piros!

Végül, de nem utolsó sorban a 2023–2024-es őszi/téli periódus vadító színújítást hoz magával. A szürke, a fekete és a barna helyett a tüzes pirosat emelik ki a tervezők, és nagyon úgy néz ki, hogy mindezt óriási siker övezi.

Aki esetleg bizonytalan abban, hogy mennyire mutatna jól a piros táska a vállán, a CCC üzleteiben személyesen is meggyőződhet az ellenállhatatlan végeredményről, ami mindennek tetejében szinte mindennel, mindenhez passzol.

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?