You are currently viewing ,,Téged photoshoppoltak??” – Ryan Gosling, a majdnem tökéletes

,,Téged photoshoppoltak??” – Ryan Gosling, a majdnem tökéletes

  • Olvasási idő:olvasási idő: 3 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Miből lesz a cserebogár! Ryan Gosling gyerekszínészként kezdte, s felnőttként is sikeres tudott lenni – de még mennyire!

Ryan Thomas Gosling 1980-ban született, kanadai színész, zenész és producer. Kamaszként láthattuk a The Mickey Mouse Club Disney műsorban, s néhány ifjúsági filmben is. Eljátszotta az ifjú Herkulest, majd húszéves korától szép sorban következtek a mozifilmes főszerepek is. A színészetet tehát sosem tanulta: egyszerűen csak ,,belenőtt„.

A mozifilmes időszak eleje volt az a pont, amikor mi is felfigyelhettünk rá. A Szerelmünk lapjai férfi főszerepét mindössze 24 évesen játszotta el, ami számos díjat s szakmai elismertséget hozott neki. Két évvel később a Fél Nelson című filmért Oscarra jelölték, majd a Plasztik szerelem-ben nyújtott alakításáért Golden Globe-ra jelölték.

Közben rövid kapcsolatba bonyolódott Sandra Bullockkal, majd a Szerelmünk lapjai-ból ismert Rachel McAdamsel alkottak egy párt. 2011 óta együtt él a csodaszép Eva Mendessel, akivel két közös gyermekük is született.

Sokak kedvencévé vált számos más filmje mellett a Kaliforniai álom és az Őrült, dilis, szerelem filmekben nyújtott alakításaival is, melyek a szakma és a közönség elismerését is kivívták.

 

 Kevesen tudják róla viszont, hogy:

  • zenél is: zenekara a Dead Man’s Bones, mellyel turnézni is eljár

 

  • a PETA állatvédő szervezet és több, afrikai gyermekeket segítő szervezet támogatója: nagyon fontos számára a jótékonyság

 

És akkor most következzen az a jelenet is, mellyel végérvényesen belopta magát a szívünkbe: a rövid, már-már ikonikussá vált részlet az Őrült, dilis, szerelem-ből.

https://www.youtube.com/watch?v=n6YfISxVBZA

 

Az egyik zenekari videója alatt van egy találó komment, mely egészen jól összefoglalja a benyomásainkat Mr. Gosling-ról,  idézem:

,,Kedves Ryan!

Én szeretlek, de kérlek, megpróbálnál valamit rosszul csinálni egyszer is,

vagy legalább úgy tenni, mintha rossz lennél benne?”

Nos, igen. Nyilván ő sem tökéletes…

Csak kívülről, néha, kicsit úgy tűnik, hogy de.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?