You are currently viewing 5 különleges ajándékbox, amivel egész biztosan meglepetést okozol!

5 különleges ajándékbox, amivel egész biztosan meglepetést okozol!

Ha azt hinné valaki, hogy csak édességekkel és gourmet finomságokkal teli ajándékboxok léteznek, akkor nagyon téved!

Most mutatunk 5 olyan különleges ajándékboxot, amivel megörvendeztetheted családtagjaidat, barátaidat, kollégáidat.

VISU Slow Design

A VISU életre hívói és központi főszereplői a pecsétek – egyedi tervezésű, saját készítésű darabokkal készülnek az ünnepekre is, de személyes lenyomatok tervezését is vállalják: Ex librist, portré pecsétet vagy bármilyen gondolatot grafikusan megfogalmaznak, így egy extrán személyes ajándékot adhatsz szerettednek.

fotó: @helgapetra

#haveaslowxmas kampányukkal évről évre szeretnék gazdagítani a készülődést slow design workshopokkal, ahol VISU pecsétekkel csomagolóanyagot, ajándékkísérőt lehet készíteni, képeslapokat mintázni. A print készítés közben megtapasztalhatod a lelassulás élményét, a kreatív alkotás örömét és ezt az örömöt át is adhatod az ünnepek során.

fotó: @helgapetra

Készíts magadnak egy teát, nézz körül a VISU weboldalán és ami tetszik belőle, vidd magaddal!

 

Örökszép szivárvány gyöngyszett

A családi vállalkozás 2015 nyarán indult, Magyarországon elsők közt sajátították el a gyantaékszer-készítés fortélyait.

Az Örökszép szellemisége a természet apró csodáinak bemutatása, minden alkotásunkban valódi virágok, növények találhatóak.

Az ékszerek mellett dísztárgyakat, golyóstollat, faliórát is készítenek, kínálatukat pedig folyamatosan bővítik.

Káprázatosan virágos ajándékcsomagjukban 10 db virágos gyöngy, 1 db nyaklánc és 1 db kapcsos karlánc található.

A gyöngyökből gyönyörű színharmóniákat lehet összeállítani, így minden nap más és más ékszer készíthető a hangulatunkhoz igazodva.

A gyöngyök Pandora karkötővel kompatibilisek.

Az ajándékcsomagot exkluzív díszdobozban küldik, a gyöngyök speciális gyöngytartó pálcán sorakoznak, így nem gurulnak szét.

 

Cleanne Box

A Cleanne magyar tisztítószergyártó cég, és nem kisebb célt tűztek ki maguk elé öt és fél éve, mint a világ legjobb tisztítószerét gyártani. Ehhez három alappillért is meghatároztak: hatékonyság, zöld szemlélet és versenyképes ár.

A Cleanne termékei 100% természetes emberbarát termékek, a kiürült flakonok díjmentesen visszaküldhetőek, illetve országszerte 30 csomagolásmentes boltban kimérősen is kaphatóak.  A hatékonyságról pedig most te is megbizonyosodhatsz a Cleanne box-al, mely 12 alap Cleanne terméket tartalmaz.

Kitűnő választás, ha te szeretnél megismerkedni ezzel a termékcsaláddal, de a csomagolásnak és a kiszerelésnek köszönhetően kiváló karácsonyi ajándék is szeretteidnek, mellyel azt üzened, hogy fontosak számodra és törődsz velük.

 

Innodekor műgyanta kreatív ékszerkészítő szett

Kipróbálnád otthon a műgyanta öntést? Vagy az egyik családtagod, barátod odáig van a különleges, saját készítésű ékszerekért? Akkor a legjobb választás ez az ékszerkészítő szett, melyben minden szükséges kiegészítőt megtalálsz, amire csak szükséged lehet hozzá.

El tudod készíteni saját ékszer kollekciódat, vagy készíthetsz emlékőrt!

Ennek a szettnek a segítségével felfedezheted a műgyanta öntés lehetőségekkel teli világát! Ráadásul karácsonyig 10% kedvezményt kaphattok a szettek árából!

 

Beu meglepetés box

Ezek a boxok szívvel-lélekkel készült, magyar kézművesek, kézműves családok keze által készített, szeretetükkel, odafigyelésükkel átszőtt termékeket tartalmazó ajándékcsomagok. A Beu Jewelry ékszeres oldal gyermeke ez a termék, így a kézművestermékek mellett jelen vannak az ékszerek is természetesen.

Azoknak készültek, akiknek fontos a tudatosság, akik szeretik a magyar kézművestermékeket, akik értéket, odafigyelést, törődést, szeretetet szeretnének ajándékozni szeretteiknek.

A boxok összeállítása közben arra törekszik Beu, a készítő, hogy személyessé tudja tenni őket, így sokféle témát körbejárt remélve azt, hogy minden érdeklődő megtalálja a hozzá legközelebb álló összeállítást.

A dobozok személyessé tételét az adott alkalomhoz illő kísérő kártyák és feliratos kerámia kavicsok is segítik.

 

A témák közül néhány, a teljesség igénye nélkül: babás, zero waste, Balaton, relax, pasis, színtípus szerinti boxok.

A színtípus boxokban Beu Jewelry ékszerek találhatók egy-egy színtípusnak megfelelő színösszeállításban vagy
kiegészülnek más magyar tervezők munkáival.

Kellemes nézelődést kívánunk!

Reméljük sikerült újabb inspirációt adnunk ajándékozásra ezekkel a szuper és különleges csomagokkal!

Békés adventi készülődést kívánunk!

(Kezdőkép: , további képek a vállalkozások saját tulajdona, felhasználásuk engedélyhez kötött!)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?