You are currently viewing Hátborzongatónak ígérkezik A szolgálólány meséjének 5. évada – videó a cikkben!

Hátborzongatónak ígérkezik A szolgálólány meséjének 5. évada – videó a cikkben!

Hamarosan visszatér June Osborne, és valószínűleg élete csatáját készül megvívni Serena Waterforddal. Nagyon baljós és sötét atmoszférával érkezik A szolgálólány meséjének 5. évada.

Végre megvan A szolgálólány meséje 5. évadának premier dátuma, ami azt jelenti: tudjuk, mikor láthatjuk legközelebb Elisabeth Moss June Osborne-ját. A sztori onnan folytatódik, hogy June és a feldühödött ex-szolgálólányok elteszik láb alól Fred Waterfordot. A trailer pedig finom bepillantást enged abba, mi is lesz erre Serena Waterford reakciója.

Összeszedtünk mindent, amit a sorozat új részéről tudni lehet:

A Hulu megerősítette, hogy A szolgálólány meséjének 5. évada szeptember 14-én, szerdán kezdődik az Egyesült Államokban. A nemzetközi megjelenés dátumait egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Azt is biztosan tudjuk már, hogy az 5. évad a 4. évad fináléjának drámai eseményei után indul. A Gamesradar oldalán az olvasható az új évaddal kapcsolatban: June-nak szembe kell néznie Waterford parancsnok meggyilkolásának következményeivel, miközben megpróbálja újradefiniálni a személyazonosságát és célját.

Az özvegy Serena megpróbál magának teret nyerrni Torontóban, miközben Gileád befolyása beszivárog Kanadába. Lawrence parancsnok Lydia nénivel dolgozik együtt, és megpróbálja megreformálni Gileádot, valamint hatalomra jutni. June, Luke és Moira távolról fog harcol Gileáddal, miközben folytatják küldetésüket, hogy megmentsék lányukat, és újra egyesüljenek Hannával.

A Moira, vagyis Samira Wiley azt mesélte a The View című műsorban: „Pontosan ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Mindenki, aki látta az évadzárót, tudja, mi történt Waterford parancsnokkal. És így June, mint mindig, most is bajban van. Azt is megerősítette, hogy June Kanadában marad az új részekben, miközben azon dolgozik, hogyan szabadítsa fel onnan Gileádot.”

Azt is tudhatjuk, hogy a főszereplők nagy része várhatóan visszatér. Ez azt jelenti, hogy Moss mellett jelen lesz az évadban Ann Dowd (Lydia néni), O. T. Fagbenle (Luke), Max Minghella (Nick), Samira Wiley (Moira), Bradley Whitford (Lawrence parancsnok), Amanda Brugel (Rita), Yvonne Strahovski (Serena Waterford) és Madeline Brewer (Janine).

Sőt, még Joseph Fiennest, azaz Waterford parancsnokot is láthatjuk visszaemlékezésekben.

Azonban az egyik szereplő, már nem lesz jelen a műsorban: Alexis Bledel, aki az 1-4. évadban Emily Malek egykori szolgálólányt alakította. Az Entertainment Weeklynek adott nyilatkozatában mesélt a távozásáról.

Hosszas gondolkodás után úgy éreztem, ideje elhagynom a sorozatot. Örökké hálás leszek Bruce Millernek, amiért ilyen őszinte és visszhangos jeleneteket írt Emilynek, és hálás vagyok a Hulunak, az MGM-nek, a szereplőknek, illetve a stábnak a sok támogatásért.” De hogy pontosan miért távozik, azt nem árulta el. Persze ez felveti a kérdést: milyen módon írják ki a sorozatból?

Nem is csigázunk tovább, itt találod a sorozat 5. évadának trailerét:

(nyitókép: pinterest)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?