Gyors pizzavacsora maradékokból

Én még nem láttam olyan hűtőszekrényt, ahol ne lehetett volna maradékokat találni. Így voltunk ezzel mi is, amikor előkaptuk a csülökkel készült kocsonya végét, az üveg alján maradt zakuszkát, a friss paradicsomot és a reszelt sajtot, hogy új életre keljen.

A valódi zerowaste-ben természetesen élelmiszert sem dobunk ki!

 

Hozzávalók:

2 nagyobb kész pizzatészta

5 ek. Zakuszka

mindenféle főtt hús maradéka levesből, kocsonyából

1 szál kolbász karikákra vágva

pár szem koktélparadicsom

2 marék reszelt sajt

Elkészítése:

A kész pizzalapokat kenjük meg zakuszkával vagy más hasonló paradicsomos-paprikás szósszal. A főtt húst szedjük szálakra és rendezzük el kedvünk szerint a megkent pizzalapon.

Majd erre jön rá szertelenül a karikára vágott kolbász, a felszeletelt koktélparadicsom és végül a reszelt sajt.

Előmelegített sütőben pár perc alatt süssük meg, hogy a feltét teljesen átmelegedjen és megsüljön és már kész is!

Jó étvágyat!

V. Topor Erika
Gourmet & Delicious Manufaktúra

(A képek a szerző tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük