You are currently viewing Így kapcsolódj ki otthon a téli hidegben!

Így kapcsolódj ki otthon a téli hidegben!

A világméretű koronavírusjárvány teljesen felforgatta az eddigi, megszokott életünket. Pár éve még teljesen természetes volt, hogy rövid időn belül akár a leközelebbi tengerpartra, vagy valamelyik egzotikus országba utazhattunk.

A pandémia viszont ráébresztett bennünket arra, hogy a négy fal között is ki lehet kapcsolódni, ám ehhez meg kell teremteni a megfelelő környezetet. Milyen formában tudunk otthon igazán relaxálni?

Olvasás a kényeztető habok között

Mai napig az egyik legjobb módja a kikapcsolódásnak az olvasás, amit sokan már nem a nappaliban, hanem a fürdőszobában végeznek. Ehhez nyújthat segítséget a Wellis Bridge Plus kádtálcája, amelyen tablet – és pohártartó is kialakításra került. Formájának köszönhetően nem kell aggódnunk azon, hogy vizes lesz a könyvünk, így már csak egy pohár borra van szükségünk a tökéletes ellazuláshoz.

Pihenés illóolajokkal

A tökéletes kikapcsolódás eleme lehet egy kellemes, forró fürdő, amit könnyen feldobhatunk a kedvenc illóolajunkkal. Válasszunk megfelelő méretű és kinézetű kádat a fürdőszobánkba, ami nem csak testünket, de a lelkünket is feltölti. A Wellis különleges szabadon álló kádjai között megtalálhatjuk azt, ami igazán hozzánk illik, és amiben minden fürdőzés felejthetetlen élménnyé válik.

Masszázst valaki?

A munkában elfáradt izmoknak, ízületeknek szükséges ellazulnia, hiszen gyorsan beállhatnak, ami később komoly problémákhoz vezethet. Egy hidromasszázskád tökéletes kényeztetést nyújt a nehéz hétköznapokon is. A Wellis kínálatában többféle, egyedi modell is elérhető, különböző kialakítással és más-más típusú masszázsrendszerrel. Egy könnyed pihenés bármelyik hidromasszázskádban csodákra képes, az ember megújulva száll ki a kényeztető vízsugár közül.

Te hol tudsz igazán relaxálni?

(A képek a Wellis tulajdonát képezik, felhasználásuk nem engedélyezett.)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?