You are currently viewing 5+1 ajándéktipp, hogy különlegessé varázsold az apák napját

5+1 ajándéktipp, hogy különlegessé varázsold az apák napját

  • Olvasási idő:olvasási idő: 4 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Tudtad, hogy az apák napja egyáltalán nem egy újkeletű ünnep?

Az amerikai Sonora Smart Dodd volt az ünnep megalapításának legfontosabb kezdeményezője 1910-ben. Édesapja, második felesége halálát követően, egyedülálló szülőként nevelte őt és 8 testvérét. Eredetileg az ő születésnapja lett volna a hivatalos apák napja, a hatóságok azonban nem készültek el a dokumentációval. Így azóta is június harmadik vasárnapján ünnepeljük az apukákat. Hazánkban még mindig kevésbé népszerű ez az alkalom, pedig sokunknak vannak olyan emlékei, mint amikor elvitt magával dolgozni, megtanított vezetni, vagy először koccintott velünk egy sörrel.

Összegyűjtöttünk néhány különleges ajándékot, aminek biztosan örülni fognak az apukák:

1. Hagyományos, mégis egyedi karóra

Az óra klasszikus ajándék, ezzel nem lőhetsz mellé! Ha szereti a szép órákat és hordja is, akkor érdemes olyat választanod, amilyen még nincs neki. A hagyományos opciók mellett különleges alternatíva lehet a fából készült karóra.

2. Közös élmények, közös emlékek

Ha sok időt töltötök együtt, akkor azért, ha pedig keveset, akkor azért lenne kiváló ajándék a közös program! Készíts egy program posztert és döntsétek el, hogy hetente vagy havonta mentek el közösen a következő programra!

3. Tökéletes ajándék ezermestereknek

Az évek során biztosan számtalan alkalommal segített apukád megszerelni, ami elromlott vagy adta kölcsön a szerszámait, amik végül nálad maradtak. Most meglepheted egy komolyabb szerszámkészlettel.

4. Szurkoljatok együtt a szabadban

Szeretitek a focit és gyakran nézitek együtt a meccseket és nincs jegyetek a stadionba? Akkor irány vasárnap az egyik szabadtéri kivetítő vagy szurkolói zóna! Kellő távolságból, mégis emberek között jó hangulatban tudjátok biztatni kedvenceiteket.

5. Szakállasokra is gondoltunk

A szakállápolás nagyon fontos, így egy menő szett mindig jól jön! Ma már szuper szakállápoló szetteket lehet kapni, de te magad összeválogathatod a különböző termékeket és szép csomagolással máris kész a meglepetés.

5+1. Nyerd meg apukádnak és magadnak a menő pulcsit

Ha már nincs időd ajándékot beszerezni, de szeretnéd felköszönteni apukád, akkor vegyél részt a Dreher nyereményjátékán az oldalukon, ahol tiéd lehet egy rekesz Dreher Gold sör, valamint 1-1 Dreher-es pulóver is!

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?