You are currently viewing Élmények és látnivalók Magyarországon – útikönyv, weboldal, közösségi háló

Élmények és látnivalók Magyarországon – útikönyv, weboldal, közösségi háló

Az Élmények és látnivalók Magyarországon címmel megjelent modern, informatív útikönyvet, a hazai tájak bemutatásán túl, 32 térkép és több mint 800 fotóillusztráció színesíti, emellett több mint 70-féle – országszerte mintegy 1300 – tippel teszi élményalapúvá a kiadó.

A könyv 8 régióra osztja az országot: Budapest és Dunántúli vonzáskörzete, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Balaton és Veszprém, Dél-Dunántúl, Dél-Alföld, Észak-Alföld és a Tisza-tó, Észak-Magyarország. Régión belül tájegységenként mutatja be annak turisztikai kínálatát.

A megújult Élmények és látnivaló Magyarországon című kötet a 2019 karácsonyi 6000 példányos megjelenését követően a napokban újabb 5000 példányban jelent meg, és ismét kapható könyvesboltokban, illetve megrendelhető a kiadó webáruházábanlatnivalokmagyarorszagon.hu weboldalon.

Tartalomszolgáltatás négy platformon

A kiadó stratégiai döntése volt, hogy a frissített tartalommal megjelenő útikönyv mellett a folyamatosan fejlődő, változó belföldi turisztikai kínálatot online eszközökön is megjelentesse: e-book, weboldal és közösségi oldalak.

A könyv tartalma e-book formátumban régiónként is elérhető, így az utazásunk során mobil eszközön, telefonon, tableten is böngészhető. Alkalmas a felület arra is, hogy az e-bookban elhelyezett linkkel egyes szolgáltatók aktuális ajánlatára irányítsa a felhasználót.

A e-book verziók letölthetők a kiadó webáruházából, valamint a nagy könyvkereskedői hálózatok online felületeiről, az Apple és Google store-ból.

Az útikönyv Látnivalók Magyarországon közösségi oldalának a Facebookon már több mint 32 ezer kedvelője, követője van, és heti rendszerességgel jelennek meg rajta úti tippek, aktualitások, játékok.

latnivalokmagyarorszagon.hu az útikönyv tartalma alapján építkezik, de rugalmasabb, a teljességre törekvő tartalomszolgáltatás szándékával, megjelenési lehetőséget kínálva a turisztikai szolgáltatások számára, a webáruházban pedig közvetlenül megvásárolható a kötet.

A weboldal, a közösségi oldal és ez e-book tartalom képes a frissített oldalak megjelentetésére, az útikönyv jó iránytű és útitárs a hazai utazások tervezésekor. Ott a helye minden család és turizmussal foglalkozó szakember könyvespolcán!

A kiadó karácsonyig 20 % kedvezményt biztosít az Élmények és látnivalók Magyarországon útikönyv vásárlóinak ajándék naptárral. RENDELJE MEG ITT!

Szuper karácsonyi ajándék családoknak a legszebb hazai helyekre!

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?