You are currently viewing 10 romantikus gesztus, amivel kimutathatod a szerelmedet

10 romantikus gesztus, amivel kimutathatod a szerelmedet

Itt a bekuckózós, esős, ködös ősz, amikor talán még jobban esik egy kis extra törődés, lélek-simogatás.

Sem konyhaművésznek, sem lepedőabrokatának nem kell lenned, ahhoz, hogy kifejezd, mennyire fontos neked a másik. A becéző, kedveskedő szavaknál mindig többet számít a tett.

Íme 10 romantikus gesztus, amivel kimutathatod a szerelmedet:

  • Meglepetés!

Lepd meg szerelmedet azzal, amit szeret. Nem minden alkalommal, de egy-egy sima bevásárlás érjen néha úgy véget, hogy beugrasz még a cukrászdába, ha a párod édesszájú, vagy landol egy sushi-tál a kosaradban, ha éppen halimádó, esetleg veszel neki más apróságot, amiről tudod, hogy szereti és örülni fog neki.

  • Ma te választasz filmet!

Kedves gesztus, és ha már ennyire jó fej a párunk, akkor mi nők ne egy csöpögős limonádét, a férfiak pedig ne egy véres akciót válasszunk, válasszanak, hanem legyen olyan alkotás, ami nagy eséllyel mindkét félnek tetszeni fog.

Van néhány klassz tippünk! Kattints és válassz innen.

  • Megmasszírozlak!

Ki ne szeretné, ha egy fárasztó nap után az elgémberedett tagjait két erős kéz kezelésbe venné és végre igazán ellazulhatna testileg-lelkileg?!

  • Simogatni őt filmezés/sorozatnézés közben

Lehet, hogy a haját, lehet, hogy az arcát, a hátát vagy épp az alkarját szereti, ha megérinted, simogatod. Csak ne hagyd abba fél perc után!

  • Kávé az ágyba

Lehet, hogy nálatok minden nap így indul a reggel, de ha ez nem a rutinotok része, akkor semmiképp ne hagyd ki hogy alkalomadtán így kényezteted a kedvesedet.

  • Hagyd anyát/apát aludni!

Ezt azt hiszem, nem is kell magyaráznom. Tuti, hogy szuperlatívuszokban fog csak rólad beszélni a párod egy olyan reggel után, amikor végre úgy kelhet fel, hogy ki tudta aludni magát.

  • Rend otthon

Ha úgy érkezel haza, hogy nyoma sincs a széthagyott ruháknak, játékoknak, előző napi mosatlannak, rend van a konyhapulton, az asztalon, megigazítva állnak a párnák a kanapén és esetleg még porszívózás is történt, akkor óriási piros pont jár érte a férjednek/pasidnak, ha pedig a feleséged/ barátnőd volt ilyen klassz és talán még valami finom illat is száll a levegőben a sütő felől.., akkor mindenképpen dicsérgesd meg és viszonozd a törődést.

  • Egy régi kedvenc

Kerüljön elő valami majdnem elfeledett dolog, amit régen szerettetek, mondjuk egy társasjáték vagy kártya, egy zene vagy film, egy szexi ruhanemű…

  • Csináljatok valami olyat, amit eddig még nem

Legyél lelkes és vágj bele vele, akkor is, ha eddig nem érdekelt, főzzetek például közösen valamit, vagy menjetek egy bringa-túrára, esetleg kreatívkodjatok vagy kertészkedjetek együtt. Táncoljatok a konyhában, piknikezzetek a nappali közepén. Menjetek el egy előadásra, akár színházba, akár egy humorista estjére. Legyen az együtt töltött idő minőségi idő!

  • Támogasd őt

A legfontosabb mind közül, hogy legyél büszke rá, és az elért sikereire, érdeklődj a hobbijáról, a munkájáról, hallgasd végig, beszélgess vele és mindig legyél az számára, akiben feltétel nélkül megbízhat, akinek mindent elmondhat és akire számíthat minden egyes nap.

Ne feledd, hogy mindenkinek lehet kevésbé jó napja…

ilyenkor pedig a másik fél kutyakötelessége még jobban odatennie magát, hogy aztán együtt mihamarabb átlendüljetek a nehézségeken! A szerelmedet pedig ér jó és rosszabb napokon egyaránt kimutatni és éreztetni!

Deák-Ember Ágnes
Csak Csináld – Magadért

(kezdőkép: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?