You are currently viewing Húsvétkor nyitja meg a szezont a Richter Safari Park

Húsvétkor nyitja meg a szezont a Richter Safari Park

A tavaszi szünet első napján újra kinyitja kapuit Magyarország első és egyetlen autós szafari parkja.

A húsvéti nyitó hétvégére a környező települések hátrányos helyzetű családjait invitálták meg, akik idén először vehetik birtokba a megújult nagykőrösi élményparkot.

Új attrakciókkal, a húsvéti hosszú hétvégén kibővített programokkal, még több állatlakóval és idén már foglalható szafari tematikus szállással várja a látogatókat március 28-tól a hazai turizmus kiemelkedő élményparkja, a Richter Safari Park.

A szafari park állatlakói között főként cirkuszi munkából kivont vadállatokat, elefántokat, zsiráfokat, zebrákat, tevéket, lámákat, struccokat, lovakat és az idei szezonban érkezett új lakót, Pablót, a nílusi vízilovat is megcsodálhatják az érkezők a több mint 3 km hosszú szafari útvonalon.

A nyitó hétvégén a park vendégül lát közel 100 hátrányos helyzetű nagykőrösi családot, akik a húsvéti hétvégén a park ingyenes programjai mellett tojásvadászatban, nyusziugró versenyen és tojásfutásban is kipróbálhatják magukat!

Az állati kalandok mellett a cirkuszi sátorban és a szabadban felállított lengőtrapézon artisták színvonalas előadásokkal szórakoztatják a közönséget, a nap további részében pedig elefánt tréning is megtekinthető.

Március 28-tól ismét várja a bátor kalandorokat a Richter Safari Park Nagykőrösön!

A Richter Safari Parkról

Magyarország első és egyetlen autós safari- és élményparkja 32 hektáros területen, Nagykőrösön, Budapesttől 50 percre várja a látogatóit. A nagykőrösi Richter Safari Park egyedülálló turisztikai látványosság nemcsak hazánkban, de Közép-Európában is.

Ifj. Richter József 2022-ben döntött úgy, hogy Magyarországon elsőként kivonja a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatait a cirkuszi munkából és a nemzetközi állatvédelmi irányelveknek megfelelően a Richter Safari Parkba, számukra ideálisabb környezetbe helyezi őket, miközben a közönséggel való kapcsolatuk is megmarad.

A hatalmas területen az autós szafari mellett egy élménypark is található, ahol egész napos programok várják az érdeklődőket. A helyszín kiválasztásakor elsődleges szempont volt, hogy biztosítani tudják az állatlakók számára az ideális környezetet, ahol természetközeli, tágas területen élhetik mindennapjaikat. A húsvéti nyitó hétvége kapcsán az alábbi szervezetekkel működtek együtt a szervezők: a Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesületének és a Kőrös Környéki Nagycsaládosok Egyesülete.

www.safaripark.hu

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?