Hétfő reggeli motiváló mondatok, hogy könnyebben menjen a hét!

Egy új nap vagy egy új hét új lehetőségeket is tartogat magában. Ahhoz, hogy el tudjuk érni a céljainkat, néha elég egy-két jól irányzott mondat, idézet olyan emberektől, akikre felnézünk, akik hitelesek számunkra. Összegyűjtünk minden hétfőre párat ezekből, amik reméljük sok olvasónknak segítenek az előbbre lépésben!

Csak akiről leperegnek az esőcseppek, az tudhatja, hogy meg is lehet száradni.
(Müller Péter)

Nem hibáztatok senkit és semmit a helyzetemért – még magamat sem. Azt is tudom, hogy minden probléma álcázott lehetőség, és ez a készenlét a lehetőségekre, képessé tesz a pillanat megragadására és a helyzet jobbra fordítására.
(Deepak Chopra)

A legszebb dolog, amit viselni tudsz, az önbizalom.
(Blake Lively)

Aki nem becsüli magát, nem tud egyedül élni.
(Honoré de Balzac)

Dicsőségedet és halhatatlanságodat ne embertársaidtól reméld, mert benned van, vagy benned nincsen.
(Weöres Sándor)

Kik azok az egyedülállók? Azok, akikből elmúlt a szükség, hogy szükségesek legyenek; azok, akik tökéletesen elégedettek magukban úgy, ahogy vannak. Azok, akiknek nincs szükségük másra, hogy azt mondja nekik: “Jelentesz valamit.” Az ő jelentőségük belül van; az ő jelentőségük nem másoktól ered. Nem könyörögnek érte, nem kérik – az ő jelentőségük a saját létezésükből fakad.
(Osho)

Az embernek nem termetre kell nagynak lennie, hanem nagynak kell, hogy érezze magát.
(Bohumil Hrabal)

Egy nap elhatároztam, hogy ugyanúgy fogok játszani a meghallgatásokon, mint ahogy baseballoztam. Nem úgy megyek be és olvasom fel a szövegemet, hogy közben imádkozom, hogy megkapjam a szerepet, hanem úgy, hogy örüljenek, amiért szerződtethetnek. Úgy okoskodtam, hogy nyilván nem azt akarják, hogy béna legyek, hanem azt, hogy én legyek az a fickó, aki kell nekik. Ezért aztán úgy adtam elő magam, mintha én lennék a legjobb színész a világon. És akkor elkezdtem szerepeket kapni.
(George Clooney)

Ha az ember egyszer eltökéli, hogy csupa jót gondol magáról, akkor nem ismer lehetetlent.
(Robert Merle)

Van, aki élete során sosem emeli fel a tekintetét a földről. Mások repülésről álmodnak.
(Joanne Harris)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük