You are currently viewing Saját márkás bio bébiételeket vezetett be az ALDI

Saját márkás bio bébiételeket vezetett be az ALDI

Az ALDI folyamatosan azon dolgozik, hogy gazdag áruválasztékában minden vásárló megtalálja a számára megfelelő termékeket.

A magas minőségű és kitűnő ár-érték arányú árucikkeket kínáló áruházlánc most újabb saját márkás termékcsaládot vezetett be: a MAMIA üveges bio bébiételeket.

Az ALDI az alapvető élelmiszerek mellett nagy hangsúlyt fektet a szezonális termékekre és a különlegességekre is. A márkatermékek között és a saját márkás szortimentben a diétázók, ételintoleranciával élők, vegák és vegánok is könnyedén megtalálhatják a számukra megfelelő ételeket, alapanyagokat.

A nemrég bevezetett bio bébiételekkel jelentős fogyasztói igényt szolgál ki az áruházlánc. Az adott korcsoportnak megfelelő, számos ízvariációban kapható bébiételek megkönnyítik a hozzátáplálás időszakát. Praktikus és higiénikus csomagolásuknak köszönhetően a termékek számos helyzetben jelentős segítséget nyújtanak a babák és a családok számára.

A bio minősítéssel rendelkező MAMIA üveges bébiételek választékában megtalálhatók a legkisebbeknek való, 5 hónapos kortól adható, egy vagy két komponensből álló pürék, mint például a vilmoskörtepüré, az almapüré vagy az alma-sárgabarack gyümölcskészítmény, illetve a 6 hónapos kortól ajánlott sárgarépa-édesburgonya-sütőtök püré.

A választék részét képezik még a 6, 8, illetve 12 hónapos kortól fogyasztható teljes értékű fogások, amelyek fő- vagy köztes étkezésként is kiváló alternatívák, és segítségükkel ízletes, változatos étrendet lehet biztosítani a babák számára. Ebben a kategóriában a vásárlók a teljes kiőrlésű gabonával gazdagított gyümölcskészítmény, a spagetti bolognai szószban, valamint a burgonyás egytálétel közül választhatnak. Ugyancsak hat hónapos kortól adható a Bio sárgarépa burgonyával és marhahússal készétel.

Az új termékek többségét az étel-intoleranciával érintett babák is fogyaszthatják.

A MAMIA üveges bio bébiételek jó lehetőséget kínálnak a vásárlóknak arra, hogy a hozzátáplálás elejétől kezdve kialakíthassák a gyermekük számára megfelelő étkezési szokásokat, megismertessék velük az ízeket, és a legjobb alapanyagokkal tegyék teljessé az étkezéseket, hozzájárulva az egészséges és kiegyensúlyozott fejlődéshez.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?